Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 9 Mei 2012

Dari kejauhan ini...

Semalam hari lahir en suami, saya hanya dapat mengucapkan hari lahir kepada en suami melalui telefon sahaja kerana en suami berada di Pahang sehingga hari Ahad  hu hu hu :(

Inilah rasanya tak dapat celebrate bersama-sama, semenjak en suami bekerja di tempat baru. Baru sebulan jer en suami bekerja di tempat baru ni, takan nak minta cuti kot :) redha lah wahai isteri dan anak-anak tercinta. Rasanya nak buat supriselah bila en suami balik dari outstation, nak jugak celebrate besday en suami ni..

Apa-apa pun saya berharap en suami.. semoga usianya di berkati Ilahi, dipermudahkan segala urusan dan gembira selalu :))

Inilah en suami saya...


Selamat Hari Lahir Darling :))

2 ulasan:

  1. Assalam Dik Yatie@CH....Selamat hari lahir En laling ..ooops silap..En Suami....maaf yer terlaju lak tersasul...gurau jer Dik Ya!...Moga sentiasa mendapat keredhaan dari nya..dan sentiasa diberkati...panjang umur & murah rezeki...Amin!..Tak ape...kejutan boleh menyusul kemudian..better late than never!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Walaikumsalam kak watie..

      Hahaha lawak lah kak watie.. laju sangat tak sempat nak break lah tu smpi tersasul...

      Betul tu kak watie, saya akan buat juga walaupun dah terlewat.. :))

      Padam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)