Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Selasa, 17 September 2013

Mama migrain.... dinner burger boleh.... ???

Sakit kepala dari pagi tadi, dayakan juga menghabiskan kerja kat ofis... dah set kat kepala ptg ni singgah beli burger jer... dah lama saya tak sakit kepala macam ni...
Ambil Nabil dan kak nabilah pastu tunggu jeeha keluar sekolah... Nabill nampak burger tu terus lapar... "boleh makan tak mama" tanya nabil.. " Boleh ajer, makan jer lah" balas saya yg tersandar kepeningan ni...

Nabil beriye baca doa makan, kak nabilah tukang amin kan ;)

7 ulasan:

  1. semoga cepat baik kak Yati....
    nabil bakal jadi imam buat kakak2nya :)

    BalasPadam
  2. janji perut kenyang ... hihihi

    BalasPadam
  3. Moga cepat sembuh ye Kak..
    sakit kepala kekadang boleh disebabkan kurang minum air kosong(menurut Dr kt sini)...
    burger sesekali makan sedapp:)

    BalasPadam
  4. semoga sihat kembali ye kak. itulah time2 cam ni yg instant jek jadi penyelamat...

    BalasPadam
  5. perut berisi, burger pon xper ;)

    BalasPadam
  6. Sedap jugak berger sesekali CH hehe.....
    Kadang kadang kalau kita keluar office dengan panasnya tu yg buat sakit kepala tukan

    BalasPadam
  7. burger pun ok je kak..kalau sakit kepala kena byk rehat..

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)