Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 26 September 2013

Today saya MC.... :(


Laju menitik-nitik selsema saya turun menyebabkan kepala sakit berdenyut-denyut... mata dah mula berair, badan dah mula panas dan tekak pula terasa perit... itu yg saya alami sejak malam tadi.. selongkar ubat lama tak ada... stok penadol kehabisan...

Bertahan saya hingga kepagi.. selepas menghantar ketiga-tiga nya sekolah, terus saya ke klinik, klinik Ajwa ni 24jam, saya fikir tentu ada doktor lagi, malangnya doktor habis duty pukul 7am.. terpaksa saya tungg pukul 8am, masa saya dtg tadi dah seorg patient menunggu.. demam juga saya tengok, dah terlentuk kepala di kerusi.. saya pun begitu juga, sementara menunggu doktor..

Pukul 8.10am nombor saya dipanggil, doktor cek memang demam panas.. hingus semakin laju dan memerahkan hidung saya.. dah mcm badut rupa saya tengok ;)

Balik rumah terus mkn nasi yg mlm tadi saya tak mkn, terus telan ubat dan hampir pukul 12 tghri baru terjaga dari tido.. Alhamdulillah semakin lega.. hingus pun dah berhenti menitik..  Syafakillah...

p/s entry ringkas saya today, maaf tak dpt BW utk kekawan hari ini.. insha Allah esok saya BW kekawan ye... baru lepas mkn ubat utk second round .. tu mata dah  start kuyu jer ;)

12 ulasan:

  1. Harap-harap selepas makan ubat 2-3 kali beransur sembuhlah Yati. Memang nak kena rehatlah bila demam. Sabarlah... ujian juga ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq kakzakie... ujian utk saya bulan ini... ada hikmahnya ;)

      Padam
  2. Selamat beristirehat....jgn lupa makan ubat ikut jadual

    BalasPadam
  3. Take care....get well soon....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq NzA.. Alhamdulillah semakin sihat.. baru skrg nak BW ;)

      Padam
  4. Semoga cpt sembuh. Byk kan makan buah limau...atau amik vit c. Insya allah boleh bantu cpt baik..

    BalasPadam
  5. Moga cepat baik yeh CH.....hikmah jugak Allah bagi sakit tu, dpt berehat sesekali, kalau tidak asyik bekerja je kan....

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)