Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Ahad, 22 September 2013

"Nak Kek Padang Bola Jugakkkkk..." paksa Nabil

Sambungan enri yang ini   kenapa-beriye-paksa-mama-buat-kek.html. Pada hari lahir dia yg lalu dia mintak kek padang bola ni.. saya pun minta lah kawan ofis saya oder pada sepupunya... last minit esok hari jadi nabil sepupunya tak dapat nak buat .. ada hal di kampung, kena balik kampung...aduh macam mana ni.. terpaksalah saya pujuk nabil dengan kek aiskrim utk besday nya di tadika...

Namun begitu dia tak puashati juga tidak dapat dapat kek padang bola ni dan paksa saya buat juga... pada hal dah 2 minggu besdaynya berlalu, namun nak jugak .. mama dia dah lah amatur bab deco mendeco ni.... tengok inilah hasilnya...


Tengoklah betapa comotnya saya buat kek tu..

Menggigil tangan menekan icing  kek tu...

Jadilah garisan yg bengkang bengkok tu hehhe

Lepas tu letaklah aksesori pemain bola beserta gol dan lilin 6 tahun tu
nampaklah cantik sikit....

Tengok tulis nama Nabil pun terketar-ketar heheh

Buat sambutan hari lahirnya di kampung ... gambar blurr sikit...
semua tak sabar nak ambil pemain bola diatas kek tu

Muka puas hati dapat kek dengan ketawa besar kakak sepupunya Kak Long Nurin

Posing di rumah sebelum bawa balik kampung...


15 ulasan:

  1. Wah cantiknya...kreatif... mesti nabil puas hati sbb kek tu cntik....5 stars utk mama nabil..,.

    BalasPadam
  2. suka tgk muka nabil yg puas hati tu... ada bakat terpendam juga tu mama mendeko kek :)

    BalasPadam
  3. Nampak perfect macam tak bengkang-bengkok pun kak..hehe..puas hati si anak...(^^)

    BalasPadam
  4. kek padang bola Nampak cantik walaupun amatur..tahniah.

    BalasPadam
  5. assalam
    nampak cantik lah,yg penting ana2 happy dpt kek idamannya tu
    princess sy ni pun duk request kek ala2 princess hehee tu yg mama susah hati nak mendeconya

    BalasPadam
  6. assalam
    nampak cantik lah,yg penting ana2 happy dpt kek idamannya tu
    princess sy ni pun duk request kek ala2 princess hehee tu yg mama susah hati nak mendeconya

    BalasPadam
  7. Wpon tgn ketar2 tp tgk muka Nabil puas hati... Mesti puas hati kan ;)

    BalasPadam
  8. Ok la tu...boleh ambil tempahan la lepas ni..happy besday Nabil.

    BalasPadam
  9. alaa...pandai la tu mama dia deco. Kalau sy jadi padang lalang...Happy belated birthday to Nabil

    BalasPadam
  10. cantik tu.....Kak....memang puas hati betul si Nabil tu kan......selamat hari lahir Nabil moga jadi anak yg soleh .....

    BalasPadam
  11. Akhirnya menjadi juga kek padang bola ye..cantik lah Kak...:)

    BalasPadam
  12. bestnya nabil dapat kek yg ibu buat. kreatif sgt ibu nabil ni..aritu untuk besday ahmad pun beria2 nak kek mcm ni. tapi last2 tak dapat jugak. cuma dapat beli kek kat secret recipe yg gambar bola sebijik tu je..lenkali leh la tempah ngan akak je.. : )

    BalasPadam
  13. Pandainya CH awak mendeko sampai jadi padang bola...agaknya kalau OKje tak tau jadi padang apa hehe

    BalasPadam
  14. Pandainya CH awak mendeko sampai jadi padang bola...agaknya kalau OKje tak tau jadi padang apa hehe

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)