Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 27 September 2013

BAKAT TERPENDAM ^___^

Tak sangka anak dara seorang ni ada bakat terpendam jadi penyanyi hehehe... Ambil Jeeha petang kelmarin, teruja menunjukan piala kemenangannya Panitia Pendidikan Seni Nyanyian Berkumpulan Tahun 3 tempat ketiga....

" Jeeha nyanyi lagu apa ni?" tanya saya
senyum simpul nak menjawabnya... "Mari bermain di taman"
Tak sangka pulak jeeha ni nak menyanyi sebab dia ni pemalu sikit, lainlah kakak Nabilah, semua OK, sekarang kak nabilah tengah sibuk menghafal bagi pertandingan Oral Speaking... Nak akhir tahun banyak pertandingan yg diadakan disekolah bagi mengumpul mata kokurikulam...
 Penuh manja bergaya dengan pialanya, hendaklah pula bergambar selalu payah anak dara saya nak bergambar... 

Inilah dia piala tu... untuk kenangan di blog mama yg kecik ini :)

8 ulasan:

  1. Setiap anak ada bakat yang tersendiri... :)

    BalasPadam
  2. Tahniah adik Jeeha...bakat terpendam tu kak...:)

    BalasPadam
  3. Hebat Jeeha...bakat terpendam tu turun dari sapa ni...ibu atau ayah.

    BalasPadam
  4. Tahniah Jeeha..
    Anak-anak sekarang sekolah rendah pun sijil dan penuh fail kan..

    BalasPadam
  5. Aktif juga yeh anak CH ni....baguslah mereka berani....nsmpak hasilnya....menang jugak

    BalasPadam
  6. Tahniah nabilah. Wah mesti suara best nie.....nabilah brlatih utk coral speaking ek.

    BalasPadam
  7. Tahniah buat Jeeha... berani Jeeha depan public... bagus tu kak :)

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)