Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 18 September 2013

SELAMAT HARI LAHIR... SOFEA NABILAH ;)

 Sebenarnya hari lahir Sofea Nabilah pada 4 September tempohari, masa tu dah sambut di sekolah Mahad Tahfiz Az Tazkar buat jamuan hari hari raya... jadi cuti tiga hari yg lalu saya buat majlis sambutan hari lahir di rumah emak di kuang, kak nabilah yg minta buat besday ni masa tu semua orang balik jadi ramailah sepupunya meraikannya... Menu pada hari itu adalah Mee Kari, Laksa, Nasi Impit, Rendang Daging Limpa dan Bubur jagung durian... yummy :D

Selamat hari lahir Sofea Nabilah yg ke 11 tahun, semoga menjadi anak yg solehah, berjaya didunia dan akhirat... Amin

 
Beriye sepupunya menyanyi lagu selamat hari lahir, panjang umur mu versi indonesia hehehe

Tengok tu kebanyakan yg pakai topi besday party tu semua sepupunya yg dah besar belaka hehehe

Atuknya pun di suruh pakai topi besday tu oleh Nabilah....

Suka besday girl ni bila Atuk nak pakai topi tu... ketawa besar dia... hahahha


Okey sekarang potong kek tu ye... saya beli kek aiskrem atas permintaan ramai... memang habislah kan... semua orang suka  :P
 
Kakak Farah pun nak sama potong kek tu... bila kek aiskrem ni keras sikit nak potong, jadi kakak sepupunya tolong potong kan sama... :)
 
Abang dan kakak sepupu yg sporting giler... :D

13 ulasan:

  1. wahhhh best nyer menu... lapar lak...

    BalasPadam
  2. sporting la atok....tu yg cucu lg manja & sayang atok...

    BalasPadam
  3. sambut besday dikelilingi sanak saudara memang meriah..untung Sofea Nabilah...
    hepi besday..moga cemerlang dunia dan akhirat...

    BalasPadam
  4. Happy birthday utk anak dara kecik ni...semoga diberkati Allah...

    BalasPadam
  5. Eh... birthday kita lebih kuranglah sayang. Auntie 5hb tau... Mesti Nabilla ada ciri-ciri macam auntie ni hihi... happy belated birthday sayang. Moga jadi anak solehah..

    BalasPadam
  6. Hepy bezday Nabilah...moga jadi anak yg solehah
    Banyaknya masak CH...rajin betul!hehe

    BalasPadam
  7. Seronoknya tengok!
    Happy birthday Sofea Nabilah!

    BalasPadam
  8. Hapy besday Sofea Nabila...semoga panjang umur, murah rezeki dan jadi anak yg solehah.

    BalasPadam
  9. selamat hari lahir Sofia Nabila......moga hidup mu di berkati selalu & menjadi anak yg solehah Amin......

    BalasPadam
  10. Happy birthday to kakak Nabilah...
    Moga jadi anak cerdik yg solehah :)
    Atuk mmg sporting... cucu punya pasal, layan aje la :)

    BalasPadam
  11. meriahnya....
    selamat hari lahir dear....smoga mnjadi anak cemerlang dunia dan akhirat...

    BalasPadam
  12. Selamat ulg thn utk sofea nabilah..moga jd ank yg cemerlang dunia akhirat..
    Wah meriah birthday party tu....

    BalasPadam
  13. selamat hari lahir sofea nabilah.. moga jadi anak solehah yang disayangi ... best sambutan sesama sendirikan...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)