Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 6 September 2013

SAMBUTAN HARI RAYA DI OFIS PULAK...

Ni penghabis cerita raya saya sebab hari sabtu masih ada lagi majlis hari raya walaupun dah masuk 1 Zulkaedah hehehe... tak cukup rupanya sebulan syawal kan kekawan ... ayat selalu orang kata puasa sebulan raya pun sebulan lah tapi di dah terlebih bulan....

Menu utama 15 ekor kambing panggang... puas juga kami makan kambing ni

Ni yg menunggu giliran di panggang
CEO saya yg tersangat rajin...

Saya nak cuba bakar pulak... mengusik ajer kerjanya..

7 ulasan:

  1. Assalam yatie..banyaknya kambing

    BalasPadam
  2. bestnyer, kambing panggang...

    BalasPadam
  3. Wah kambing golek! Mlm td pun baru Masjid sblh rumah kami buat jamuan raya walaupun dah berakhir Syawal. Berkambing juga.. Hihi..

    BalasPadam
  4. uiii...memang puas la makan kalau 15 ekor..

    BalasPadam
  5. Amboi CH berlumba kambing tu kena panggang hehe...
    Tapi mmg sedap kambing panggang ni ada pulak sos black paper ngan sos pudina leman tu ...Pergh!!! dapnya

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)