Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 28 April 2014

Mama K.E.P.E.N.A.T.A.N... demam RINDU mama..

Assalamualaikum kekawan.. Moga sihat dan ceria ;)


Semalam dia menjemput saya pulang dari Medan, terus peluk dan cium saya , "rindu mama"katanya.. pagi tadi hantar ke sekolah oleh en suami, saya masih kepenatan lagi.. pas tu tengok dia balik semula bersama en suami.. " sakit perut dan demam"kata en suami.. bila saya rasa dahinya terasa sedikit panas, bagi ubat demam, pas tu suruh tido..

Tengok gambar sekeping dulu.. nanti stori mori ye..
rasa  hilang lenguh sendi dan urat bila sempat diurut oleh en suami sebelum pergi kerja tadi.. sayang u ketat2 en suami ehe ;)

Pandang di side bar.. Cheq Sue buat entri dah terima  GA saya.. saya minta maaf ye kekawan, lewat mengirimnya, bz dua minggu sebelum ni, saya harap hadiah tersebut dlm keadaan baik sewaktu menerimanya ;)

17 ulasan:

  1. syoknya ada tukang urut kat rumah kan..bila2 blh dpt free service :D

    BalasPadam
  2. Nak tunggu N3 Medan tu...ada tukang urut percuma gitu..heheh

    BalasPadam
  3. ooo...jalan2..makan angin ya...tentu byk gambar2 menarik dlm entri nanti

    BalasPadam
  4. siannya nabil sampai demam rindu kat mama ya....

    BalasPadam
  5. rehat2 la dulu..nanti story k

    BalasPadam
  6. wahh! baru balik dari Medan ye kak... alo..lo..lo..Nabil demam ye rindu mama...

    BalasPadam
  7. kesian si kecik ya.. demam rindu pada mama..

    BalasPadam
  8. Cian Nabil, kena tinggal sampai demam demam!

    BalasPadam
  9. rindu kat mama sampai demam ye..sian dia..

    BalasPadam
  10. Itulah anak manja mama ... kalau tak sekolah dapat ngendeng mama lebih sikit..

    BalasPadam
  11. Canteknye tuan tanah.. gojes sangat dengan baju merah tu. :)

    x sabar nak tunggu cerita Medan.. hehehe

    BalasPadam
  12. Cian nyo..rindu kat mama..hihihi anak2 bila dah berjauhan..

    BalasPadam
  13. rehat cukup2 yer kak…. lepas tu jgn lupa story mory cerita di medan.. saya tunggu tau :)
    Sian Nabil demam dek rindu mama… moga nabil cepat baik yer :)

    BalasPadam
  14. alo kesiannyer dia rindu mama yerk... tak sabar nak tunggu cerita kat sana pulak...

    BalasPadam
  15. Oh, dah pulang dari Medan rupanya. Ingatkab baru nak terbang ke sana. Tak tengok betul-betul pun gambar boarding pass yang ada :) Mesti si anak rindukan mamanyalah tu sampai demam.

    BalasPadam
  16. Tu demam rindu tak puas sama sama ngan mama tu...hehe...nape tak diajak budak kecik tu CH...

    BalasPadam
  17. share le tempat tempat menarik kat medan tu yer. nak verangan kejap

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)