Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 9 September 2016

Hampir TERLUPA.... Jom TENGOK.. Siapa PEMENANGNYA :D

Assalamualaikum kekawan..

Salam Jumaat yg barakah, semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan dikurniakan kesihatan yg baik jua hendaknya..


Terlebih dulu tuan tanah ingin mengucapkan ribuan kepada blogger yg gojes dan sporting jiddan untuk sama menyerta "Teka Harga Dinner Merdeka " saya tu ye ~__^

Sebenarnya saya hampir terlupa sebab sibuk dengan seram UPSR hakak tu kan.. bila tengok balik tak pilih lagi pemenangnya..

Blogger yg menyertai adalah :-

1. Saniah Ibrahim - RM25.00 (Murah sangat tu kak menangis taukeh restoran tu nanti ;) )
2. Khairul Bariah - RM50.00 (tak cecah lagi ke angka 5 tu KB)
3. Malinda - RM65.00(Cepat kaya taukeh restoran ni Malinda ,dana dan lieya ;))
4. Norhidana Miswan - RM60.00 ke RM70.00
5. Lieya Latif - RM70.50
6.Idzwa Kamarudin - RM45.00
7. Mama Tisya - RM48.00
8. Warisan Petani - RM38.00 (dah nak dekat ni WP ;))
9. Hainom - RM41.70 (Terlebih sikit Nom ;))
10. Mummydearie - RM39.50 ( eh  MD macam nak tepat ni ~__^)

Oklah.. drummmmrollllll pleaseeee... jeng jeng jeng.. siapa ye..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Siapa lagi kalau bukan blogger yg rajin makan luarkan dari bekfes , lunch.. dan sampai ke Dinner..

And The Winner Is........

MUMMYDEARIE - RM39.50

Harga sebenarnya adalah RM39.90

Oleh kerana saya kata yg hampir tepat.. so saya isytiharkannya adalah milik MD.. 
Oleh yang demikian diminta MD untuk mengemail perkara berikut :-
Nama Sebenar (ikut ic tau ^__^)
Alamat Rumah atau alamat yg senang barang tersebut hendak diterima.
No. Telefon.

Email kan pada cahaya2569@gmail.com
ye MD..

Sekali lagi terima kasih pada semua yg menyertai muuaahhhh.. sayang korang...


20 ulasan:

  1. wahhhhh.... terlepasss nak join...hehehe....Tahniah semua yg menang..
    Salam Aidil Adha kak...harapnya sihat2 semua :)

    BalasPadam
  2. si MD ni mmg betul2 kaki makan luar ya kak yati. dah nak tepat sgt dah tu. tahniah utk MD...
    dia tak tahu lg ek?...kalau tahu mesti dia eksyen-eksyen. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul2..
      eat foot punya orang..haha

      Padam
    2. Oh, korang ngumpat ek....

      Eh, 40sen lagi tau terus jadi juara sebenar! Jangan nak main-main ^_^

      Padam
    3. hahahha ..
      Mengumpat yg real tu MD :D

      Padam
  3. haruslah tanya orang yg kaki makan..

    ops tergumpat sini plk..

    BalasPadam
  4. TAHNIAH MD...KAK TERLEPAS PELUANG MENEKA YA...

    BalasPadam
  5. Sukalah tu MD tu.....nyampah mak tau hihi....Eh dia tak tau lagi ek. Nanti mak bagi tahu dia.

    Tie tahun ni nampaknya hang asyik seram ajelah ek.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak Ton berdoa kalau Kak Ton tak menang, janganlah Mak yang menang. Biarlah orang lain yang menang. Kak Ton tak laratlah nak tengok gambar selfie Mak atas stage pastu berlaga pipi dengan PakJilap nanti!

      Huahahahaha!

      Padam
    2. Hahhahaa..
      Termakbul pulak doa kak ton ye mak hainom..

      Padam
  6. Wkmsalam.
    Tahniah kpd MD.
    Hadiah kedua Xde ke?

    BalasPadam
  7. Salam Aidil Adha yatie....
    Tahniah buat MD...betul2 terror meneka.Akak ni tak biasa makan luar ,selalunya sekadar makan yang ringan2 je.

    BalasPadam
  8. Salam Aidil Adha yatie....
    Tahniah buat MD...betul2 terror meneka.Akak ni tak biasa makan luar ,selalunya sekadar makan yang ringan2 je.

    BalasPadam
  9. Salam Aidil Adha yatie....
    Tahniah buat MD...betul2 terror meneka.Akak ni tak biasa makan luar ,selalunya sekadar makan yang ringan2 je.

    BalasPadam
  10. Ni ala-ala jawapan dari atas stage ni, meraikan kemenangan 40 sen katanya ^_^

    Well, I dunno what to saylah, CH ~_^ Terima kasih banyak kerana memilih saya sebagi pemenang. Berpuluh kali skrol menu dan tekan calculator, mengira bak peniaga katanya ^_^

    Kepada yang tak menang, ingat ya - tiada pengalah! Hahahaha!

    Oh, lihatlah dunia! Yeah, aku menang (cempedak madu katanya...) ~_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahha..
      Cempedak madu dah habis musim lah MD ..
      CH bagi hadiah lain ye..
      cepat email alamat ye :D

      Padam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)