Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 5 September 2016

Semoga Dipermudahkan Syaza Najeeha Menjawap UPSR.. Aamiin

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan diberikan kesihatan yg baik jua hendaknya..
Seawal jam 6.45am saya dah keluar bersama Najeeha untuk menghantar exam UPSR..
Sampai sana pukul 7.15am.. Alhamdulillah sampai di Sekolah Rendah Islam Intergrasi Seksyen 19 tu awal.. anak murid maahad tahfiz ni menumpang exam disini.. gambar tu pun cikgu yg ambil masa hari Jumaat itu hari nak tahu tempat duduk hihihi..
Selepas anak2 masuk dewan.. ibubapa menuju kesurau utk Solat Hajat dan bacaan yassin.. memohon semoga anak2 dipermudahkan menjawab soalan.. 

Dalam grup wasap berbagai doa yg diterima utk ibu2 yg anak mengambil Exam UPSR ni πŸ˜†πŸ˜Š





Sumber :WhatsApps

14 ulasan:

  1. moga di permudahkan utk semua anak2 yg mengambil upsr.... mak2 tentu gabra lebih nih

    BalasPadam
  2. Kakak amalkan yg gambar ada burung pegang heli tu Yati dari dulu hingga kini. Habis baca semua tu terus zikirkan aje dgn suroh al-insyirah. Biar lebih 100kali pun tak apa. Sambil buat kerja pun boleh juga.

    BalasPadam
  3. Insyaallah Allah permudahkan dan makbulkan doa ....Anak anak pun dah berusaha tambah pulak berganda ganda doa dari ibu ayah....Insyaallah kejayaan akan jadi milik anak hang Tie

    BalasPadam
  4. Wkmsalam.
    Semoga dipermudahkan.
    Mudah2an cemerlang 6A

    BalasPadam
  5. smoga dipermudahkan utk jwb soklan upsr...sy tgu 3thn lg nk merasa debaran ank nk upsr

    BalasPadam
  6. Geng Angah Azeem juga ni...
    Moga dipermudahkn buat anak2 kita, amin...
    Gud luck

    BalasPadam
  7. moga terang hatinya saat menjawab peperiksaan

    BalasPadam
  8. Good luck, Najeeha. Semoga tenang ketika menjawab semua kertas peperiksaan tu. Semua usaha dah dilakukan oleh Najeeha dan mamanya, semoga Allah permudahkan urusan yang lain!

    BalasPadam
  9. good luck untuk syaza najeeha.
    moga beroleh kejayaan yang cemerlang.

    BalasPadam
  10. alamak da habis kan paper ? lambat plak nak wish..
    tak apa.. semoga dipermudahkan segalanya dan selamat maju jaya =)

    BalasPadam
  11. Dah b'akhir UPSR, mesti dh legakan...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)