Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 26 September 2016

SERAM Datang Lagi... πŸ˜†πŸ˜Š Doa Kan SYAZA NAJEEHA Dipermudahkan..

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yg baik jua hendaknya...
Hainom weeyyy.. seram CH datang lagi.. kali ni seram untuk exam PSRA pulak.. 
 Legasi Nur dan Kayu Manis , hang seram juga ke.. Semoga anak2 kita dipermudahkan untuk menjawab peperiksaan PSRA ni :)

Wasap cikgu ni lagi saya seram juga.. tak boleh lewat ambil sebab kat situ dulu ada cubaan menculik anak-anak.. 😡😭😭 takut dengar culik2 ni kan.. depan rumah tunggu van sekolah pun kena culik tu.. dah tingkatan 3.. kira besar tu kan.. apa lagi anak saya yg baru darjah 6 ni..
Ya Allah.. lindungi lah anak2 kami dari segala yg memudaratkan.

Tengok jadual periksa yg najeeha bawa balik .. exam nya mula pukul 2.40pm hingga 4.40pm. Jadi saya ambil cuti halfday petang selama 5 hari tu.. jadi sebelah pagi tu saya masuk kerja dulu. Siapkan apa yg patut diofis ni dulu.. macam ni lah kalau ibu yg bekerja.. kena fikir dua2 sekali.. semoga dipermudahkan urusan saya pada minggu ini..

Seminggu ni saya akan mula bertafakur diatas sejadah memohon doa agar dipermudahkan Syaza Najeeha untuk menghadapi peperiksaan..
Kita telah berdoa.. berusaha dan akhirnya bertawakal.. redha apa jua ketentuan Allah..


15 ulasan:

  1. sebab tu ramai ibu bapa bekerja ambil cuti bila anak ada exam besar macam ni.apa pun, good luck untuk syaza

    BalasPadam
  2. All the best Najeeha, dan bertabahlah emaknya yg selalu seram tu...hihi

    BalasPadam
  3. hehehehhehe...
    moga di permudahkan bt najeeha

    BalasPadam
  4. Insyaallah Najeeha boleh buat yatie...harap yatie tenang kan diri .
    Akak dah bertahun2 takde anak tahun 6 ,yang akak ingat UPSR je.

    BalasPadam
  5. Insyaallah Najeeha boleh buat yatie...harap yatie tenang kan diri .
    Akak dah bertahun2 takde anak tahun 6 ,yang akak ingat UPSR je.

    BalasPadam
  6. SELAMAT HADAPI EXAM PSRA NAJEEHA MOGA LULUS CEMERLANG.

    BalasPadam
  7. Itulah yg sebaiknya Yati.
    Jgn bagi Najeeha yg tunggu, sebaiknya Yati tunggu sebelum habis exam.
    Semoga semua soalan dpt dijawab dgn baik oleh anakanda Najeeha.

    BalasPadam
  8. Dilanda seram lagi, CH. Nak buat macamanakan, dah namanya anak. Kenalah lalui segala keseraman tu. Kalau sayalah, tak tahulah macamana keseraman saya nanti!

    Laaa... whatsapp cikgu tu lagilah seram. Kalau saya jadi CH, memang hari-hari saya terpacak kat depan sekolah tu tunggu anak. Bukan setakat half day, everyday ambil leave sehari terus ^_^

    BalasPadam
  9. insya Allah..Najeeha dapat melauinya dgn tenang..

    BalasPadam
  10. Hr tu berdebar nak jawap exam...lps ni lg berdebar tunggu keputusan pulak..
    Moga semuanya cemerlang hendaknya....

    BalasPadam
  11. SEmoga Syaza Najeeha dapat menjawab semua soalan dengan betul dan meraih kejayaan cemerlang.

    BalasPadam
  12. Moga Syaza Najeeha dapat menjawab periksa dengan mudah CH. Dan semoga keputusannya juga cemerlang. Janganlah nak risau sangat mak hihi.....

    Wey..... mak kasi chance ko seram dulu Tie.... mak sambung seram bulan 11 pulak hihi....

    BalasPadam
  13. in shaa Allah... dipermudahkan semuanya

    BalasPadam
  14. semoga adik syaza dapat lulus dengan berjayanya. mak jangan seram2 sangat ok

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)