Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 13 Ogos 2015

OPEN RAYA SEKTOR SAYA YANG KECIL ^___^



 Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan diberikan keseihatan yg baik hendaknya..


Selagi tak habis syawal.. selagi tu lah ada entri raya kan ehe :)
Sambutan ini pada Jumaat lepas di Sektor Contact Centre.. Sektor yg kecil yg mempunyai 11 orang staff.. kebanyakan perempuan, seorang jer lelaki :)


Sebelum makan posing-posing bergambar dulu.. masa tu makanan belum banyak yg ada, saya cuma buat kuah lodeh jer.. lepas makanan datang, semua lupa diri makan, jadi tak adalah gambar makanan hahhaha.. Dah semua berselera tengok makanan tu, soto, nasi lemak, ayam masak merah, spaghetti, nasi impit, kuah kacang, kek cokelat anis, pavlova, koktail..
Aduh naik sendat dah perut semua orang.. :D


Kebetulan hari lahir staff dua orang ni, jadi kita buat sekali sambutan hari lahirnya.. lagi lah hiruk pikuk ruang pejabat contact centre yg kecil tu..

Kekawan tentu lagi meriah sambutan raya di ofis :)


17 ulasan:

  1. walaupun sebilangan kecil je yg meyambut tp nmpk kegembiraan di situ..hehee

    BalasPadam
  2. betul tu kak..selagi tak abis syawal selagi tu ade entry raya hehehehe....rugi tak abadikan kat blog...kenangan buat kite jugak tu nanti....jimat kan kak minggu2 syawal nie...manjang ade jemputan raya ekekeekekek

    BalasPadam
  3. Ok juga tu Yati
    Office kakak ni mana ada sebab kakak aje yg Islam
    Memang tak adalah ini semua.

    BalasPadam
  4. Selamat hari raya Yati.. :) Lama x jenguk sini...
    Oklah tu meriah jugak..hehehe...

    BalasPadam
  5. Best yer T keje dgn ramai staff sebangsa ni kan...opis aku kira Alhamdulillah jugak lah..walaupun Boss lain bangsa...tiap kali Festive besar2 mcm Raya Melayu..Raya China..Raya India...dia akan bawa gi makan2 ...

    BalasPadam
  6. bes nya ada makan2...kat opis noe ni tak merasa ler...

    BalasPadam
  7. Mesti meriah kan. Wajah semuanya ceria jer...

    BalasPadam
  8. Yang lucunya ada yg terlajak beraya hingga hari Sabtu ini masih nak buat rumah terbuka. Haha..org Melayu memang kaki makan kan..?

    BalasPadam
  9. Yalah yatie btul kata jr tu, kakak pun dpt undangan open house sabtu ni

    BalasPadam
  10. Tumpang seronok tengok org Malaysia 'open raya' sana sini.

    BalasPadam
  11. seronok lah opis akak tak ramai lelaki.... msti sekepala dh kebanyakkan perempuan kan....

    BalasPadam
  12. tak ramai staff lagi best..takdelah bergroup-group bagai..

    BalasPadam
  13. alahai.seronoknya ada jamuan raya

    BalasPadam
  14. Makan dan makan lagi...ada lagi dua hari ni..he he

    BalasPadam
  15. Teringat masa kerja dulu....tiap tiap lepas Raya mesti ada sambutan Raya cenggini...huhu...

    BalasPadam
  16. Walaupun tak ramai staff, kalau bersepakat dalam apa jua hal, seronoklah CH. Bestnya ada jamuan raya di pejabat. Saya ni sampai pencenlah tak merasa kalau kekal di company yang ada ni :(

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)