Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 3 Mac 2017

BAUHULU EKPRESS... senangnya πŸ˜ŠπŸ˜†

Salam petang yang ceria kekawan :)

Tadi sekodeng FB.. keluar pulak kat wall Bauhulu Ekspress ni.. apa-apa pun kita save kat sini dulu.. bila senang kita cuba ye kekawan..
yang tertariknya bakar kat sandwich maker tu.. memang mudahlah kan.. jom kita cuba..
Terima kasih yang memberi resepi..





Sumber : Facebook

9 ulasan:

  1. WAH MUDAH SAJA CARA NK BUAT TU TAPI SANDWICH MAKER XDER PULAK

    BalasPadam
  2. mudah je rupanya buat bahulu

    BalasPadam
  3. ini memang betul2 express hehe jimat masa..

    BalasPadam
  4. Agaknya nk bkr dlm apa ek? Takde sandeich maker, nk kena beli sandwich maker la ni.
    Tapi mmg senang le caranya.

    BalasPadam
  5. Makan panas panas sure sedap tu Ti. Tp sekarang, bahulu mcm ni dah banyak jual senang sangat nak dapat. Tak berapa nak hairan sangat

    BalasPadam
  6. Cantiknya....camne buat cantik mcm ni ye...saya buat x cantiklah mcm ni hihi

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D