Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 24 Mac 2017

Jalan-Jalan Johor 2:: JJCM Kilang BateriπŸ˜†πŸ˜Š

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yang baik jua hendaknya.

Pada malam sabtu tu kami kami JJCM ke kilang bateri tu.. memang teruja budak2 ni bila masuk kilang bateri tu.. tempat yang diterjah dahulu tentu lah food court tu.. masing2 dah kelaparan.. selalu baca blog kekawan yg berada di Johor tentang kilang bateri.. 

Mar @ Janjikita blog... akak dah terjah weyyy kilang bateri ni.. hapening sungguh :D

Pertama kali kami mencuba mee rebus hj wahid ni.. perghhh kuahnya memang pekat weyyyy.. en suami makan licin pinggan nya.. saya kongsi dengan nabil.. nabil masa tu sibuk dengan Ais Jagung.. ni pun sedap jugak.. 


Lepas tu budak bertiga ni teruja pulak dengan air dalam mentol ni.. memang unik sungguh :)

Lepas tu dorang makan Dim Sum bertingkek-tingkek..
terbaikkkk sodap weyyyy..

Adik ipar saya tergoda dengan Ais Jagung nabil minum.. dia pun oder satu.. satu bekas besar tu..
Okey nanti sambung JJCM johor ni ye ~__^

6 ulasan:

  1. ala kak yatie...takde contact nombor..kalau tak roger la kita..
    JanjiKita

    BalasPadam
  2. air dlm bekas mentol unik tu

    BalasPadam
  3. wahh meriahnyer uoolss., jangan minum air bateri kereta sudahh., hehe2

    BalasPadam
  4. KILANG BATERI PENUH MKNAN ENAK YA YATI BARU TAU

    BalasPadam
  5. Seronok makan. Ada cuba kacang pool?

    BalasPadam
  6. Tak pernah sampai weyh den Kilang Bateri ni. Tompek mano pun den tak tau. Sedap ke Mee Rebus dia tu Tie?
    Sama tak macam Mee Rebus Linda Onn?

    Dim Sum tu mak suka. Bagilah berapa tingkat pun, den akan habiskan

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)