Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 13 Mac 2017

Nabil VS POMADE 😊😍 ~__^

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yang baik jua hendaknya..

Sekarang ni dah musim POMADE pulak .. si Nabil pun sama juga terjebak.. jadi masa pergi pasar tani tu dia ternampak lah orang dok jual pomade ni.. rata-rata yang menjualnya  dalam harga RM15.. 
Jalan2 lagi ke dalam tengok orang dok kumpul ramai.. rupanya lagi murah offernya RM13.00.. maka saya pun belikan lah.. kemain sukalah hatinya.. fikir utk kekemasan rambutnya nanti kan..

Habis tu pagi tadi punya lah lama bersiap.. semata-mata nak memakai pomade ni.. saya pun berteriak dari bawah " Nabil kenapa tak turun lagi ni, minum cepat, dah setengah jam kat atas tu?"
" Jap jap mama.. sikit lagi ni" balasnya.. "Aduhai makin lambat bersiap pulak ko dengan pomade ni ye .. "bebel saya ..
 "line dia tak nampak lagi ma" jawab.. "udah-udah cepat minum, lambat nanti.." kata saya..

gambar ehsan google

Saya pun google lah macam mana nak nampak line rambut tu.. rupanya macam ni.. memang jenuh lah kan..
Anak-anak kekawan yang guna pomade ni.. sama kes ke dengan Nabil ni hahhahaha :D



18 ulasan:

  1. kak yati anak saya pun dah pandai mintak pomade, baru darjah 2

    BalasPadam
  2. hahaha bahana pomade ya kak.
    anak saya si Amir tu pun sama...pomade ajer. Tak main dah minyak yg rambut biasa tu.
    Kira Nabil ni ok lagi lah kak. Anak saya potong rambut byk ragam, nak kedai hipster ajer, nanti pakai pomade sekali sikat terus kemas macam gambar tu. Daniel senang, apa-apa saja boleh, jenis tak kisah! Yusuf pakai minyak rambut baby oil kongsi ngan kakak...hehe.

    Macam2 anak muda sekarang niiii.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yelah KB..
      Macam2 budak sekarang ni kan...
      Bahana betul Pomade ni hahahhaha

      Padam
  3. hahahahah nsb la si aiyan tu tak kenal lg benda2 gini kak.. klu tak naya

    si nabil nih dia lgi lambat bersiap dr akak nnti hehehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhahaha..
      Memang betul pun dana..
      Akak dah siap dulu pagi huhuhuhu..

      Padam
  4. hahahahaha.. anak lelaki Zura kecik lagi. kalo tidok memang kena hadap jugak hal pamode nih hahahaha. husband Zura x de plak pakai pamode setakat nih.

    BalasPadam
  5. Wah kena cari pomade ni.
    Ingatkan kiwi kasut!

    BalasPadam
  6. haha dah pandai bergaya anak teruna Yati tu ya

    BalasPadam
  7. amboi dah pandai melaram bujang kak yatie ni
    JanjiKita

    BalasPadam
  8. Akak ingat pamode tu sejenis mainan ....tanya Iman baru lah akak faham....hihii orgtua mana lah tau.

    BalasPadam
  9. xlama lagi mkcik nak dapat menantu., haha2

    BalasPadam
  10. Stylo mylo si Nabil ni :) Hensem! PH tak tahu apa itu Pomade sebelum baca entri ni hee..hee...

    BalasPadam
  11. MInyak rambut yerr.. takde anak lelaki, so tak berapa tahu hihi

    BalasPadam
  12. Hahah..... betullah Ti sekarang ni mmg tgh musim Pomade kot. Den tau pun sebab den baca blog hehe....Anak bujang den tak minat kot benda gini. Dia tak heran langsung, game lagi dia heran....

    Ohhh gitu ke pakainya, sikat sampai nampak jalur rambut tu eh.... Pergh..... lepas ni takut Pakcik Motor pulak yg melaram guna Pomade ni Ti haha

    BalasPadam
  13. Heheh..mmg musim pomade skarang ni..x kira besar kecik..smua nk kacak bgaya dgn pomade

    BalasPadam
  14. anak saya dok suruh saya beli, so far masih belum berjaya beli. hihi

    BalasPadam
  15. anak noe tak ada lak mintak lagi...dah remaja kut...ada citarasa lain...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D