Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Selasa, 28 Januari 2014

TERCAPAI HAJAT DIHATI ..... YG KEDUA PULAK :)

Assalamualaikum kekawan... semoga ceria & sihat selalu ^___^

Hari jumaat yg lepas pergi sekolah Nabilah... ambil duit RM100 tu...

Lepas ambil duit sempat lagi suruh belanja Hot & Roll tu ... layan jer apa selera tekak dorang ni kan, mama pun sama juga mencuba hehehe .. Nabilah ambil Capati Sosej Roll dan saya pula ambil Ayam cheese roll tu... sedap juga tu.. harga dua set ni termasuk air RM11.00, ok lah tu kenyang jugak :)

Apa hajat kedua selepas yang pertama tercapai.. boleh klik disini tercapai-hajat-di-hati. yang pertama...

 Hah ini lah hajat dihati kedua budak berdua tu... kerusi untuk menulis, masa dapat duit RM100 yg tahun lepas saya belikan mereka meja tulis siap dengan tempat bukunya.. kali ni dapat duit tu saya belikan kerusi pulak, selama ni mereka gunakan kerusi makan tu jer , jadi belikan kerusi yg boleh di adjust ni kan... Najeeha pilih warna biru....

Nabilah pulak pilih warna hijau ni... cantik pulak saya tengok warna ni kan... cash n carry kekawah, harga sebuah RM110, ni tak tau kedai keberapa kami masuk... majoriti harga yg kami tengok antara RM150-RM200.. yg ini lah kami rasa okey dan murah....


Hah budak sorang ni beli apa pulak... beli Arnab beroda ni ke.... hehehe tak lah.. tapi sepanjang kami disitu, itulah kerja nabil keliling satu show room tu dengan Arnab tu... dia sebenar nak meja tulis Upin Ipin.. tapi stok dah habis, kalau nak kena tunggu lepas raya china kata taukeh tu... yg kerusi tu pun lucky kakak dua orang, kebetulan tinggal dua jer stok kerusi tu... Nanti ye nabil kita cari kedai lain pulak... Alhamdulillah dia okey jer... lebih kurang macam hainom okje ehe :)


13 ulasan:

  1. Dapat kerusi baru mood belajar makin rajinlah macam ini ye anak-anak. Adik tunggu lepas CNY ye dik nanti dapatlah meja upin-ipin yg dihajatkan:)

    BalasPadam
  2. cantik kerusi..bertambah bersemangat buat kerja nanti

    BalasPadam
  3. sy pernah makan hot&roll tu, rendang flav... sedap... cuma, xtau kat mana lagi yg ada jd makan sekali 2 jer la...

    BalasPadam
  4. siap tayang duit lagi tu..kelasss kak..

    BalasPadam
  5. Wah! dah tercapai hajat anak2 ye Kak.. bagus lah ..msti depa happy..
    kena jadi mcm kak Hainom OKje, yg mmg sentiasa happy..haha

    BalasPadam
  6. alhamdulillah, mak bapak nie nak gembirakan anak² jee...biaq mak bapak bersusah xpe...kan....camtu laa saya...anak dah la sorang...mtk ape suma dapat...tp xde la manjakan sgt..kang melampau...klu sy x bg, pandai plak dia kecek abah dia...hehehe..

    BalasPadam
  7. sy pon dah habis duit 100 hinggit tu..beli baju ana muslim sorang sepasang buat anak2, untuk digunakan semasa mengaji..
    pandai adik Najeeha dan juga Nabila pilih kaler yg terang..semoga adik nabil dapat jumpa meja upin ipin di tempat lain..:)

    BalasPadam
  8. Belum guna pun lagi T..masuk Acc dia jer lah...suke la hati dua org tu yer...

    BalasPadam
  9. wahh.. makan kefci ker.. sedap tu..

    BalasPadam
  10. comel je anak2 dara ngan kerusi tu kak. hehee

    BalasPadam
  11. mesti diaorg bersemangat nak belajar lagi...hajat di hati semuanya dapat...

    BalasPadam
  12. Hehe.....Nabil sama cool mcm aunty ke? Yeay kita boleh geng Nabil hehe
    Bukan main lagi soping lepas dapat duit RM100 tu CH...OKje pulak yg kakak contra je bayar yuran hehe

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)