Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 26 Mei 2016

Apa Program Kat Cameron Highland.... ~__^

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yg baik jua hendaknya..

Mari lah kita cerita apa yg saya buat kat sana ye.. lepas solat kami habiskan soalan diatas secara berkumpulan.. hadiah pemenang keseluruhannya mewah kekawan.. duit tunai RM600.00 .. tu yg buat semangat nak menang hahhaha..

Ini kumpulan kami , kumpulan B, pastu boleh bagi nama kumpulan Baby hahhaha.. sesuai ke utk saya yg kilauan emas ni @__@

Jadi salah satu soalan kena berselfie ni stoberi ni.. semua kumpulan salah sebab ikut soalan kena bergambar penuh.. jadi kaki tak nampak.. salah lah gambar tu.. jenuh jugak nak menghabiskan 10 soalan tu.. dari 10 soalan tu kami betul 4 ajer hahahha..

Malam tu ada dinner dan juga sambutan hari lahir bagi bulan Mac, April dan Mei.. masa sambut ni pun saya belum lahir baru 2hb Mei kan. Sebenarnya banyak programnya tapi saya tak ambil gambar pun.. sebab sibuk makan steamboat tu hahahha..
Pemenang keseluruhan adalah kumpulan D @ Darling.. jadi mereka yg berjaya dapat RM600 tu.. Kumpulan kami dapat tempat ke 2 dapatlah RM300 .. Alhamdulillah.. boleh tambah belanja soping hakak ni kan.. ~__^

Bergambar tu dah wajibkan.. ini sektor khidmat pelanggan.. sektor hakak ni ramai perempuan.. seorang lelaka itu pun tak hadir sebab warded kat sepital kena jangkitan kuman di paru-paru.. masa hari nak pergi sini pulak wardednya. Alhamdulillah dah sihat . 

Lepas tu bergambar untuk satu Pejabat pulak.. tema malam tu ialah black and gold.. ada juga hadiah dress ..bagi lelaki dan perempuan..

Tak sangka ... tak sangka.. tak sangka..
tengah dok melayan WA dengan anak dirumah boleh pulak hakak di umum kan pemenang dress terbaik.. masa catwalk tu bukan buat benar pun.. ucapan terima kasih jer.. hahaha..
Dah nama rezeki hakak kan dapat lah hadiah kain pasang diatas tu.. boleh buat tambah baju raya kihkihkih..
Ok lah itu lah program retreat di sana ..


18 ulasan:

  1. wahhh... tahniah kak dpt menang kump ke dua.. dapat RM300 pun dah syukur kan.. hadiah dress terbaik...wow, cantik baju & tudung kak yati...rezeki.. hihi

    BalasPadam
  2. Cantek yatie pakai dress dgn tudung tu patutlah dapat terbaik ...tahniah.

    BalasPadam
  3. Cantek yatie pakai dress dgn tudung tu patutlah dapat terbaik ...tahniah.

    BalasPadam
  4. Menarik juga acara yang dijalankan...

    'bergambar penuh' ingatkan semua ahli kumpulan sahaja, rupa-rupanya gambar dari kepala ke kaki semua ahli, ya... :)

    BalasPadam
  5. best2.... soalan pun boleh tahan mencabar jgk...

    ok lah kak dpt rm300... boleh la share2 tambah2 beli apa yg ptt kan..
    paling best org tu dpt menang best dress

    BalasPadam
  6. WAH TAHNIAH MENANG HADIAH DRESS...PANDAI BERGAYA TU.

    BalasPadam
  7. mmg terkejut bila kita yg menang kak yati...banggakan
    bole tambah koleksi baju raya laaa
    tahniah2...

    BalasPadam
  8. Kira hadiah birthdaylah jugakan CH walaupun belum lahir katanya masa tu!

    Eh, saya tengok soalan tu semua, saya pun rasa macam nak pitam!

    BalasPadam
  9. Rumit jugak soalan kat atas tu Kak.. =D Pening mikio..Hihi..

    Wah, tahniah atas kemenangan Dress Terbaik, mmg cantikkk.. (♥,♥)

    BalasPadam
  10. Wah bila kak yati dtg CH ni..tmpt gmbar stoberi tu hari sy lalu sbb ulang alik dr brincang ke kg raja..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pergi hari sabtu 21/5 - 22/5 cheq da..
      Lupa pulak cheq da dan cheq Sue mengajar kat situ..
      Kalau tidak boleh caling-calling kan..

      Padam
    2. Minggu lepas ada jea kat Ch ni kak..rugi tau kalu x boleg tunjuk ladang anggur..minggu lepas cantik ladangnya penuh dgn buah..hihihi

      Padam
  11. Wahhhh....Tahniah le menang. Tak sia sia cantik cantik mlm tu, jalan ala ala model kan hihi... Jubah baru ke weyh ?

    Kiranya hang balik KL berisilah ye CH, berbakul bakul bawak balik hadiah hihi...

    BalasPadam
  12. Wahhhh....Tahniah le menang. Tak sia sia cantik cantik mlm tu, jalan ala ala model kan hihi... Jubah baru ke weyh ?

    Kiranya hang balik KL berisilah ye CH, berbakul bakul bawak balik hadiah hihi...

    BalasPadam
  13. Wah!!. Tahniah Kak Yati!!.
    Sesuka je saya panggil "kakak".. saya pun kilauan emas juga ni. Takpe la kan.. sedap le panggilan tu. Kekeke..

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)