Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 18 Mei 2016

WW :: Rasa GETAR TAKUT Telah Tiada ^___^ πŸ˜†

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yg baik jua hendaknya.





Ini kali kedua cabut gigi tu yg tak takut dahhhhh.. kata Nabil.

P/s Saya di DEMC ni tengah tunggu ambil darah.. moga keputusan darah saya yang baik2 sahaja ;) πŸ˜™

23 ulasan:

  1. Hmm... kalau auntielah Nabil memang tetap seram kalau juma dentist.

    Moga semuanya baik-baik Yati. Kakak doakan dari jauh.

    BalasPadam
  2. Bagus nabil berani...
    Iman setakat ni ayahnya je yang jadi dentist...takut sangat bila kata nak ke klinik.

    BalasPadam
  3. bagus nabil..camtu lah anak mama
    anak2 saya takde masalah kalau dibawa ke klinik gigi

    semoga result checkup akak mengembirakan. :)

    BalasPadam
  4. bgs betul nabil... dh bdk besar kan... itu yg berani tuh

    *moga keputusan darah akak ok je ye kak

    BalasPadam
  5. Bila tengok baru teringat aunty belum check gigi lagi tahun ni. Alhamdulillah dah takut dah :). Moga baik resultnya inshaAllah

    BalasPadam
  6. alamakkkk ai malu la aunty dgn Nabil camni...hahaha :D

    BalasPadam
  7. Bagus nabil..good boy..sifat berani tu acik solutelah

    BalasPadam
  8. Insya'Allah.. semoga keputusan check darah spt yg diharapkan.
    - nanti share cerita ya.

    BalasPadam
  9. Alahaiiii..Clever Boy sangat ni.. ;) Mana sakit cabut gigi kan..Hehehe..


    Aminnnnn..Semoga keputusan yang baik ye kak.. ♥

    BalasPadam
  10. KALAU BOLEH MMG XMAU JUMPA DENTIST NI..TAPI NABIL OK JE TU...INSYAALLAH BP YATI MSTI STABIL..JGN STRES NANTI XPASAL2 BP NAIK.

    BalasPadam
  11. wahh..good boy abg Nabil...
    moga semuanya baik2 shj kak...

    BalasPadam
  12. bdk2 jrg tak takut...kebanyakkn takut nk jmpa dentist..good boy nabil

    BalasPadam
  13. Baguslah nabil x takut....
    keputusan darah ???
    Moga semuanya baik2...

    BalasPadam
  14. Harapnya okeylah keputusan darah CH tu ya.

    Amboi, Nabil dah berani sekarang ya! Maklumlah dah ada pengalaman. Kalau kali pertama tu mahu takut. Anak bujang saya CH bergenang air mata first time nak jumpa dentist. Last-last dentist kata gigi semua pun okey, takda apa nak buat! Sia-sia aje bergenang air mata tau!

    BalasPadam
  15. Ku tunggu mu dari pagi CH.....Rupanya di sepital ek. Moga keputusannya bertambah baik dari sebelumnya.
    Dah ada experience tak takut dah ye Nabil.... Tak try cabut pakai benang ke CH? Mengimbau kenangan lamalah pulak hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye Nom..
      Dulu kita mak cabut dgn benang jer kan..
      Tak pernah ke dentist..

      Masalah nya ..
      CH penakut Nom 😁
      En suami pulak kata nanti terkoyak tisu gigi..
      Baik pegi cabut kat dentist..
      Dulu ada arwah mak cabut gigi nabil sekali..
      Nabil kata uwan ni mcm doktor gigi lah...
      Mama ko tu..
      Semua gigi dia uwan yg cabut kan πŸ˜πŸ˜‚

      Padam
  16. Tak takut dah ye...bgusnya..ni aunty tua2 ni yg penakut
    In shaa Allah baik2 sajer

    BalasPadam
  17. Semoga keputusannya baik2 aje.
    Nabil dah tak takut sbb dah biasa tengok org cabut gigi ya.

    BalasPadam
  18. kalau gigi susu..tak la sakit sangat..

    BalasPadam
  19. Bagus dah tak takut jumpa dr gigi. Semoga keputusan darah akak ok.

    BalasPadam
  20. so far syuhada ok. tak pernah jumpa dentist.
    nurin memang ada apoinmen jumpa pakar gigi kat spital besar.
    gigi kekal dia patah. so buat la treatment.
    dating dgn pakar hingga umur 12 thn nanti in shaa Allah...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)