Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Selasa, 17 Mei 2016

Bungkusan Yg Di Tunggu... APA ISI NYA ^__^ πŸ˜†

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yg baik jua hendaknya.

Saya menunggu kebungkusan ini dari minggu lepas, baru semalam sampai ke tangan saya.. rupanya pada hari Jumaat dah sampai di ofis, disebabkan saya ada bengkel kerja di luar pada hari Jumaat jadi tiada masuk ofis... Apa yg beriye sangat menunggu bungkusan tu ye ~___^

v
v
v
v
v
v
v
v
Ye lah foyo nak suprise saya ni kan.. :)


Tadaaaaaaaaa....
Masih lagi dalam sampul tu..
Tapi dah tulis Photobook.. tentu dah boleh agaklah apa dia.. ;)

Muka depan gambar Nabil dan Najeeha.. masa tu pergi Wet World Shah Alam 2012
Ye saya ada oder photobook .. inilah kali pertama saya mengoder photobook.. jadi ada sedikit jakun hahhahaha.. 
Ini pun hasil BW ke blog Puan Kutu, PK dia oder di Sweetphotobooks melalui facebook.. saya pun apa lagi pergi lah terjah facebooks Sweetphotobooks.. tengok ada promotion untuk 
6 x 6 dengan harga RM30.00. Yesssss.. boleh cuba yg ini dulu..

Nabil punya suka sebab muka depan photobooks tu gambar dia dengan Kak Jeeha.. :)
Saya PM sweetphotobooks ni.. tanya macam mana nak oder ye.. nama si cantik manis ni Hana.. baik sangat.. pastu dia pun terang kan pada saya apa yg perlu di lakukan.. selepas tu kami berhubung melalui WA jer..

Suka dengan hasil editan dia tu.. tersusun jer..
Yang saya suka.. gambar-gambar dihantar melalui WA jer pada dia.. jadi dia yg edit.. lepas dia edit macam seperti gambar diatas.. dia akan forward balik kat kita. setuju tak dengan edit dia tu.. saya tengok cantik jer dia edit tu.. jadi ON lah nak booking..

Oleh kerana untuk mencukupi 100 keping gambar, saya masukkan juga gambar yg pergi Wet World pada tahun 2012 tu.. suka Nabil tengok gambar dia yg menaiki pelampung kereta.. pastu dia kata.. pelampung tu pun dah bocor kan mama ^__^

Saya bawa balik photobook ni semalam, jadi malam tu sakan anak beranak jakun melihat gambar2 tu.. bestlah mama kata jeeha..
saya ingat nak kumpul balik gambar2 lama yang saya simpan dalam folder PC saya ni untuk diabadikan menjadi photobook.. sayangkan dah ambil gambar tak diprintkan.. kalau rosak PC habis kenangan tersebut..

Sekarang Sweetphotobooks pun tengah buat promo untuk size
 8 x 6 dengan 120 keping gambar, hardcover.. saya tak tahulah macam mana nak link facebooks tu.. sama macam Puan Kutu juga hehehe..
Kekawan search jer kat FB tu Sweetphotobooks , keluarlah dia macam saya buat hehehe..
Saya ingat nak rebut juga promosi tu sebab yg saya buat ni softcover...
Hana ni pun freindly.. senang deal dengan dia..
Jom lah kita mencubanya.. promo yang dah buat ni pun free postage..
Rasa berbaloi sangat lah dengan harga RM30.00 tu ^__^

p/s Mengambil kira komen Aryan Azra yg hendak no. WA Hana ni.. saya pun wasap Hana.. so dia izinkan nombor WA di beri ..
Jadi jom terjah Hana 0129475925 ~__^

37 ulasan:

  1. salam kak...
    wahhh... nak jugak buat lagi.. hehe.. cantik nampaknya tu.. yg selalu sy buat tu guna Groupon.. memang terbaik lah..:)

    BalasPadam
  2. wahhh, cantik.. macam buku cerita.

    BalasPadam
  3. bestnya kak.. murah lak tu.. Nak try buat gak le.. tak pernah ada lagi photobook ni.

    BalasPadam
  4. Cutenya photobook tu. Teringin nak buat tapi tak terbuat2...huhuhu...

    BalasPadam
  5. cantiknya kak, bagi la no.hana tu boleh whatsapp terus hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni no WA Hana tu Yan..
      0129475925..
      Jom terjah :)

      Padam
  6. Betullah Yati bila dah buat macam ini boleh simpan elok-elok dah
    Sekarang ramai yg buat style ini - murah dan menarik.

    BalasPadam
  7. waaaaaaa bestnya kak.. nk try jgk lah nnti
    syg kan kalu tak di abadikan kenangan masa kecik2 anak2 kite tuh

    BalasPadam
  8. BANYAK KOLEKSI FOTO FAMILI MMG ELOK SIMPAN DALAM PHOTOBOOK.

    BalasPadam
  9. yeay...saya ada 3 lagi tak buat ni ;)

    BalasPadam
  10. ok kan kak yati buat camtu..
    saya pun ada byk gambar2 lama
    tp merata2 simpannya

    BalasPadam
  11. Saya berangan punyalah lama tapi sampai sekarang tak buat-buat juga photobook ni. Kalaulah hilang gambar-gambar kenangan yang ada, haruslah menangis tersedu-sedu nanti. Ingat nak buat juga tapi entahlah bila. Mungkin boleh ushar kot si Hana ni ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. ushar laju2 si Hana ni cepat MD..
      Kat banjir pulak bila gambar2 tu hilang..
      Bukan takat tersedu-sedu jer :D

      Padam
  12. Falsya nak buat2 tp xbuat2..dh lama dh tangguh smp expired dh voucher..

    BalasPadam
  13. Kak yati...sy mcm berminat..camane tu yea nk order

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jadi jom terjah Hana 0129475925 ~__^
      Cheq Da ..
      Wasap jer Hana ni..

      Padam
  14. wow...kira murah gak promo ni, CH. Harga tu tak termasuk pos ke?

    BalasPadam
  15. buat photobook ni boleh addicted! Dah cuba sekali, mesti nak buat berkali kali :)
    Tapi mmg best jer kan tgk gambar bila belek photobook ni.. lagi2 bila anak2 tgk gambar mereka masa kecil... lagi la teruja :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul nur..
      Teruja betul bila dapat tu..
      Rasa nak buat lagi ni..

      Padam
  16. Kita pun dah lama teringin nak buat Photobook ni CH...Ramai org dah buatkan, nampaknya kita jer yg ketinggalan hihi. Hari tu kononnya dpt free sebab beli jam tp bila masukkan code dia katanya tak valid.
    Penat tau mak mengedit gambo, hasilnya tak de huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye Nom..
      Nampak sangat kejakunan CH anak beranak disitu..
      Ye lah pertama kali
      hahahhaha :D

      Padam
  17. boleh jugak ni yatie..acik pun nak simpah gambar..terima kasih yatie

    BalasPadam
  18. bestnya yatie
    tersangat murah harga tu lah
    macam nak buat lagi
    duluuuuuu kaknoor pernah buat tapi di Brunei lah
    hardcover semua nya luar dan dalam
    utk 3 buah ratusan jugak lah habis
    boleh lah try tengok yg ni..

    BalasPadam
  19. Assalam Kak Yati..
    betul tu..gambar2 sekarang ni banyak diambil aje lepas tu simpan dalam pc..
    berapa tahun terperap dalam pc aje tak diprint..
    idea yang bagus juga kan diprint dan compile macam tu..:)

    BalasPadam
  20. Nak try jugaklah.. tk info

    BalasPadam
  21. sgt2 berbaloi dgn hrga tu..slalu tlps time dia org buat promo

    BalasPadam
  22. wah cantiknya, memang berbaloi dengan harga

    BalasPadam
  23. Cantik nampaknya tu Kak Yati. Harga pun berpatutan.

    BalasPadam
  24. wah comelnya photobook tu.. tq singgah dan komen di blog kak Alycia ;)

    BalasPadam
  25. Kat lazada lg murah kot tp kn harga ni Kira murah la jgk sbb pekerja photobook tu yg tlng editkan,120kpg tu mmg bnyk...mmg berbaloi2 la sis....;-)

    BalasPadam
  26. aida baru jer beli photobook rm1 sebuah 6'x6'.
    tapi kena edit sendiri. bagi diorang utk print kan ajer :)
    mlm ni mereput la aida depan laptop nak membuat nyer :)

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)