Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 5 Mei 2016

TERIMA KASIH & I LOVE MAMA ^__^

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yg baik jua hendaknya..

Hari ini follow-up Nabil di Hospital SALAM.. dah 2 minggu dia keluar hospital.. Alhamdulillah kesihatan nya semakin sihat.. ini tengah menunggu doktor panggil sempat lagi mama nya buat entry hahaha :D
Dapat kad dari Nabil tu pada hari saya nak pergi kursus tu.. tengok ada kad dlm handbag.. rupanya ucapan terima kasih kerana menjaga dia sewaktu demam tempohari.. terharu mama dgn ucapan terima kasih dan I love mama tu..
Mama pun sayang nabil juga muah muah 😍😙

Tengok gambar kad tu konpius mama.. tanya dia ni gambar siapa.. dia kata gambar Nabil .. ingatkan gambar abahnya ^__^😊☺

Semalam facebook mengimbau kenangan 4 tahun yg lalu.. masa tu dia umur 5 tahun.. ckp dgn dia pejabat mama pagi ni Ustaz Don nak dtg bagi ceramah.. suka bukan main dia.. pastu bila tengok gambar ni semula.. mula lah bertanya bila nak jumpa ustaz Don lagi.. 😊
Kita tengok kat TV Alhijrah je lah nampaknya Nabil..😊

18 ulasan:

  1. alhamdulillah.....nabil anak yg baik kak...siap ade kad tq lagi....sejuk hati kite kan kak heheheeh...

    oo nabil penah jumpe ustaz don rupenye...bertuahnyer...moga nabil menjadi insan berguna mcm ustaz don...ustaz hensem lagi glamer gituuu ekekekeekekek

    BalasPadam
  2. SYUKUR NABIL DH SEMAKIN SHT...COMELNYA DIA BERSAMA USTAZ DON IDOLANYA.

    BalasPadam
  3. Ingatann anak selalu buat kita terharu tapi anak-anak tahu tak yg kita terharu agaknya ye Yati.

    Dulu memang viral janji ada ustaz Don aje mesti meriahlah majlisnya. Sebab itu walau baru 4 tahun Nabil pun kenal.

    BalasPadam
  4. suweetnye lahaiiii..berbunga hati bile tetibe dpt seprise gitu kan kak..;)

    BalasPadam
  5. bangga mama nabil kan...
    mcm nur kn kak...ank2 x lps ucapan terima kasih mama sbb masak...aduh sebaknya rasa...dr dulu hingga kini...alhamdulillah

    Ad rezeki nabil utk jumpa ustaz don lg tuh...in shaa Allah

    BalasPadam
  6. pandainye Nabil ni tau...hilang terus penat mama nya...comey sangat2 la siap lukis gambo yg tak tahan tu...kikiki

    BalasPadam
  7. terharu sungguh..kalau saya mahu meleleh airmata

    BalasPadam
  8. Wahhh mmg terharu tu CH..... maunya tak terharu kan. Habis tu nangis tak?....

    Alahhhh mama tu pun sebenarnya suka jugak tu dpt gambo ngan Ustaz Don....jual nama Nabil pulak hihi

    BalasPadam
  9. alhamdulillah nabil dah sihat dah tu...

    BalasPadam
  10. Erm so sweet Nabil...sayang mama dia yer...siap bagi kad ucapan terima kasih lagi...

    BalasPadam
  11. Alololo... sweet sangat Nabil ni tau! Terharu saya kalau saya emaknya. Tetiba teringat kat anak sendiri. Si Bubbly Abang tu dulu pun rajin sungguh hantar surat/kad 'layang' kat saya. Bila tengok aje, terus tersentuh hati mak-mak ni, kan CH...

    Sampai hati tau, CH ni. Ingatkan dia konpius gambar tu gambar Nabil ke atau mamanya. Rupa-rupa diingatkan si Nabil lukis gambar ayahnya. Hehehe ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebab gambar tu ada janggut lah MD..
      Tu yg CH ingat gambar abahnya hahahha..

      Padam
  12. olo2 suweet sgt.... moga nabil terus sihat hendaknya

    BalasPadam
  13. anak bujang memang macam tu kan yatie..mudah je cakap sayang ngan mak..terharu kita..acik ckp anak bujang sebab acik ada yang bujang je he he

    BalasPadam
  14. Comel nya nabil bersama ustaz Don. Anak2 kalau diasuh dengan baik mesti selalu cakap terima kasih.

    BalasPadam
  15. Hati kita sbg ibu cepat tersentuh bila anak2 menghargai dgn cara sebegitu

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)