Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 28 Mac 2014

Kesukaan yg MELETOP .... ;)


Assalamualaikum kekawan ;)
Sekarang ni bersiaran langsung di kolam Akuatik Shah Alam..
Meniru tajuk entri Eye-nee hehehe
Inilah kesukaan anak2 kan berendam di kolam renang..
Program raudah di masjid negeri shah dah habis semalam..
Hari ini menunaikan janji dgn mereka untuk kesini..
Di kolam tertup sebelah tu sedang berlangsung pertandingan renang peringkat sekolah selangor..
Dah semakin ramai yg dtg ni.. membawa anak2..
harga masuk aluatik ni pun dah naik, kanak rm2 dulu rm1.50, dewasa dah jadi rm3.. tak pelah masih murah lagi kan ;)

Berenang kegembiraan nabil...

Kesukaan saya yg MELETOP jugak.. dorang layan kolam.. saya layan buku ;)





Bersedia untuk terjun meluncur..

23 ulasan:

  1. bestnya..besar tak kolam kat situ..teringin nak bawa anak masuk

    BalasPadam
  2. anak2 kalau dapat main air macam tu,jenuh ajak utk naik semula...selagi tak kecut satru badan..selagi tu la nak berendam..

    BalasPadam
  3. amboiiii...seronoknya kak... mmg best lah anak2 mandi manda, kita layan buku... seronok...hehe

    BalasPadam
  4. Happynya budak-budak, panas-panas aunty pun rasa nak terjun, segar gitu. Layan buku pun best.

    BalasPadam
  5. ceh akak..bersiaran langsung tuu...bestnya, santai2 gitu. :)

    BalasPadam
  6. hamboiii..hamboii..hamboiii..tiru tajuk aku ko yer...nak kena mintak Royalti MELETOP LETOP ni....ko cuti ker T..aku is jeles ni ha...tak cuti-cuti MELETOP pun ni ha...

    BalasPadam
  7. wahh..menghabiskan sisa2 cuti sekolah ye kak..seronoknya budak2 tu berenang..niesa ni xreti2 berenang..hahaha

    BalasPadam
  8. Ini pun kesukaan anak Okje yg kecik CH......yg besar dah kurang....
    selalu pergi Putrajaya, gitulah jugak harganya...Yg tak samanya...mak zirafah
    tak pernah pegang buku tepi kolam, sama sama kubang...hehe

    BalasPadam
  9. Aktiviti plng d sukai anak2 mahupon mak anak ;)

    BalasPadam
  10. budak2 bab air mmg faveret diaorg...paling digemari...noe pun macam yati...klu anak2 masuk kkolam...mak budak ngadap buku... :)

    BalasPadam
  11. Bebudak dan air memang tak dapat dipisahkan ☺

    BalasPadam
  12. Cara kita samalah Yati anak-anak bermain air kita baca buku dan berbual dgn suami. Habis nak tunggu mereka berjam-jam mana boleh melangut aje kan..

    BalasPadam
  13. budak2 memang suka main air..dah masuk..nak ajak naik memang payah..

    BalasPadam
  14. cuti sakan kali ni ye..budak2 ni.

    BalasPadam
  15. nampak macam tak berapa ramai orang..dedulu kami pergi petang2 tu mmg ramai orang..

    BalasPadam
  16. anak2 mmg pantang jumpa kolam cam ni..mau tidaknya, sejam dua mmg tak cukup

    BalasPadam
  17. seronoknya tngk nabil mandi kolam...ank akak dh besar2 ,kalau mndi2 cmni dh malu2 kucing gitu...Tnggal Iman je yg kecil tpi penakut ....

    BalasPadam
  18. tak pernah lagi pergi kat situ..

    BalasPadam
  19. Best la anak2 dapat mandi kolam :)
    anak2 saya pun dah lama ajak pegi swimmming pool… baru plan nak bawa mereka minggu depan..

    BalasPadam
  20. best dapat mandi kolam..tapi anak saya takot skit..tapi lelama xmo balik

    BalasPadam
  21. anak2 kalau dh jumpa air mmg seronok sakanlah..murah sgt2 tu kak.....

    BalasPadam
  22. tq akk datang singgah "rumah " yang hidup segan mati tak nk tu heheh

    BalasPadam
  23. Budak2 dengan air berantu...macam zarif tak cukup g swimming pool...
    Besen n baldi dlm bilik air pun jadi..

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)