Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Khamis, 13 Mac 2014

TERIMA KASIH DAN REVIEW GIVEAWAY ULANG TAHUN KE 2 BLOG CAHAYA HIDUPKU :)

Semalam lewat pukul 12 malam berakhirlah GA saya yg pertama sempena ulang tahun ke 2 blog saya… Terima kasih kepada kekawan blog yg sudi joint GA saya yg tak seberapa… Pagi tadi saya telah mengira peserta yg joint GA ni.. keseluruhannya seramai 29 blogger yang menyertainya…. 9 follower yg sedia ada menjadi follower saya sebelum saya membuat GA ni dan 20 follower yg baru menyertainya…

Dengan itu saya mengambil keputusan , sebagai penghargaan kepada follower lama ini, Seramai 9 orang blogger yg joint GA ini layak menerima hadiah saya… Cuma hadiah sahaja yg akan saya buat undian untuk mereka terima…

Bagi follower baru yg menyertainya akan di buat undian seramai 5 orang pemenang dan menerima hadiah secara cabutan untuk mereka terima….

Kekawan lama yg joint GA ini adalah :-

1.             Mar Mansor5 Mac 2014 9:24 PG
bismillah..saya join kak yatie
http://jnjikita.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

2.             Mila@Rimbun5 Mac 2014 2:06 PTG
ok done... hihi lupa plak kena letak link kakt sini
http://blogrimbun.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

3.             Cheq Sue5 Mac 2014 9:33 PTG
hilangkan stress jap kat mesyuarat...

http://chequesuechekgu.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html


5.             Kakzakie8 Mac 2014 9:36 PG


dah join yatie...

http://alyadina.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html


7.             yan's cottage10 Mac 2014 12:55 PTG

happy berday to your blog Kak Yati......
http://yang-cottage.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

Salam.HAPPY ANNIVERSARY BLOG YATIE..

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html



say join.. saya join hihihihihi

http://masyaamiraaimie.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku.html



 Senarai nama bagi follower baru yg joint GA ini adalah seramai 19 orang ialah :-

1.             ::NureeN::5 Mac 2014 12:57 PTG
nureen dah join :)
http://nureenasirellesya.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html


2.             azman Arsad5 Mac 2014 2:46 PTG
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

3.            Mea Away5 Mac 2014 6:13 PTG
Joined :)

http://blogiveaway87.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

4.             
http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html
5.             
http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku.html

6.             
Join ^_^
http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku.html
l
Joined :)
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

7.             
http://superpapaya.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

8.             Maryam Jamilah7 Mac 2014 6:52 PTG
Bismillah. Joined :D
http://kakarians-forever.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html


9.             wafacw8 Mac 2014 3:37 PTG
Assalam... saya join under Kakzakie's invitation :D

http://wafacw.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

Joined :D
http://missprecious0902.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

11.          tifa anvar8 Mac 2014 7:23 PTG
dah join yati
http://iamtifa.blogspot.com/2014/03/ga-2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku.html

http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

13.          Sha Fieka9 Mac 2014 5:08 PTG
saya join, bismillah..harap ada rezeki ye, aamin :)

http://norshafikahaf.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

happy 2nd birthday to your blog. Saya dah join
http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

salam,
join sis

http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html
joined juga
follower baru

salam kenal

http://lobaksusue.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html


17.          ros_reeza11 Mac 2014 2:22 PTG
Assalamualaikum :)
Ros baru je follow blog ni..
Ros join segmen ni yer..
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html


Join juga...

http://nazayiena76blogspotcom.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-

hidupku.htm


http://aisy-nasiha.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html?m=1

Assalamualaikum...follower baru, dan sama2 memeriahkan giveaway ni..



salam saya nak join jugak di saat2 akhir..

http://doraummie.blogspot.com/2014/03/2nd-birthday-blog-cahaya-hidupku-12-mac.html

Happy anniversary yer...



Cabutan undian ini insyaAllah akan saya buat pada hari Sabtu ini dan keputusannya akan di umumkan pada minggu hadapan. InsyaAllah

17 ulasan:

  1. sungguh rupanyer sy x sempat join ;(

    baru naik keje hari ni... iskkk ralatnyer...

    btw sambutan sgt menggalakkan... tahniah...

    BalasPadam
  2. baru dapat tengok blog yatie..Tahniah dah 2 tahun

    BalasPadam
  3. tahniah kak yatie, dapat 19 lagi sahabat baru :)

    BalasPadam
  4. yeahhhh masuk senarai yg ke 10 nasib baiklah sempat join hihihihihi

    BalasPadam
  5. Tahniah! Dah 2 thn dan boleh anjur GA lagi tu.
    Saya nk join tapi tak berkesempatan, maklum je baru kelmarin kembali berblog.

    BalasPadam
  6. Tahniah Kak Yati. Sy tak sempat join.

    BalasPadam
  7. tahniah pada semua pemenang...then tahniah juga pada kak yatie dah bertambah tu follower :)

    BalasPadam
  8. tq....Kak Yati....kerana terpilih......walaupun belum tentu menangnya....he heee.....

    BalasPadam
  9. thanks kak yatie..saya y pertama..kih2..(malu)

    BalasPadam
  10. happy 2nd anniversary blog to yatie.

    BalasPadam
  11. harapnya ada rezeki sy dan pae kak..hehe..:)

    BalasPadam
  12. tahniah yatie..dah bertambah follower ... n moga terus berblogging k...

    BalasPadam
  13. eh, macamana saya bleh terlepas ga akak ni..lahai kena try la next time nnt...

    BalasPadam
  14. Happy Anniversery CH....moga blog ini akan bertambah sukses hendaknya

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)