Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 14 Mac 2014

FOLLOWER DARI TURKIE ^___^


Assalamualaikum kekawan... semoga sihat dan dalam kemanisan iman serta rahmat Ilahi hendaknya...


Petang semalam bila saya melihat ruang komen , terlihatlah komen dari follower saya dari Turkie... Namanya Saadet ve Dunyasi,  dah lama saya teringin nak buat entri tentang kisahnya tapi tak kesempatan.. bila saya terbaca komennya lagi... pagi ni saya kata buatlah entri ni...


Ini header Saadet pada musim Panas itu hari rasanya, header Saadet sentiasa berubah mengikut musim, sekarang ni header nya gambar bunga sebab di Turkie sedangn Musim Bunga... cantik sangat rumahnya dihiasi dengan bunga...


Sewaktu menjejaki siapakah follower saya ni...

Saadet adalah follower saya yg ke 164... rasanya macam nak bagi gift jer pada Saadet ni sebagai salam ukhuwah dan perkenalan....

Komen Saadet pada entri saya asam pedas ikan merah tu ... bila saya translate dari bahasa Turkie ke Malayu dia kata
"MasyaAllah sisters sangat lazat.. :) Salam dari Turkie"
Bila saya BW ke blog dia ada beberapa followernya dari Malaysia, antara yang saya perasan Kamsiah tak salah saya....

"Masih lagi merindui perkhabaran MH370, semoga cepatlah misterinya berakhir dan segala urusan dipermudahkan Allah"
#DOA UNTUK MH370#

17 ulasan:

  1. dia ni follow blog saya jugak,kdg2 bg komen..hehe saya pun main hentam keromo ja mengomen kat blog dia...

    BalasPadam
  2. Salam Jumaat Kak...
    wah! bagus tu ada follower dari Turki... dah makin berkembang ukhuwah...
    Teruskan doakan kesejahteraan MH370....

    BalasPadam
  3. Salam hari Jumaat, kawan serata dunia...luas pengalaman...:)

    BalasPadam
  4. satu perkembangan yang baik ni kak..sekurang-kurangnya blogger malaysia dikenal jugak di luar negarakan sambil tu boleh bertukar komen..

    BalasPadam
  5. wahhhh internatiol da blog akak...

    semoga Allah beri petunjuk kehilangan MH370... amin...

    BalasPadam
  6. waa ader peminat dari turki gitu...
    sama2 la kita berdoa moga pesawat 370 dijumpai..

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. Ye ujie dia komen dalam bahasa Turkie tu yg akak translate balik... tapi bila akak BW ke blog dia akak komen dalam bahasa inggeris .. harap dia faham kot ehe :)

      Padam
  8. Nak Intai juga lah bloq dia T...mana tau ada rezeki kita G Turki kan T kan..boleh jumpa dia...amboiiiii kalau bab berangan tu kannnnn...Lego Land pun tak lepas ada hati nak g Turki....

    #DOAUNTUKMH370

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pergi intai Nee... anak dia comey2 Nee... tak per ni mana tahu ada rezeki sampai kita ke Turki kan ehe :)

      Padam
  9. Dia pun ada follow kakak juga Yati tapi dah lama. Sayangnya komen dia kakak tak faham dan bila kakak balas kakak guna bahasa inggeris tak tahulah dia fham ke tak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pun guna bahasa inggeris juga bila balas komen dia... harap2 dia faham lah kan :)

      Padam
  10. Ada...ada....kadang tu ada gak OKje gi blog dia ni mengomen tp lama jugaklah dah tak terbang ke sana....Insyaallah lepas ni nak gi Turki pulaklah

    BalasPadam
  11. waaa....ada follower dr jauh tu..

    BalasPadam
  12. bertambah follower yatie....dari jauh lak tu,,,,

    BalasPadam
  13. Amboi jauhmyer follower dia... tuler istimewanyer berblogkan

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)