Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 21 Mac 2014

Pengumuman.... Pengumunan... SIAPA YG BERTUAH GA CH 2014 ^____^

Entry baru di bawah ye kekawan


Assalamualaikum kekawan... Moga Sihat & Ceria :)

Hampir seminggu berlalu GA saya yg pertama ... maka hari ni saya akan mengumumkan nama pemenang yg bertuah....

Mula-mula kena baca dulu the making of "Cabutan Bertuah tu"


Hasil kerjasama kakak berdua tu... tolong gunting nama peserta, kemudian melipatnya dan menyediakan bekas untuk mengisi kertas cabutan ....



Sepatut tiga cahaya mata saya tu yg membuat cabutan ... oleh kerana Nabil tidur awal... pastu kejutkan ... tak nak pulak bangun... penat sangatlah tu.. jadinya hanya kakak Nabilah dan Najeeha jer lah yg membuat cabutan...

Kakak Nabilah telah mencabut undi bagi followers lama saya.... semua dapat tapi hadiah saja yg berbeza... Masa kak Nabilah mencabut undi... Najeeha tukang catat siapa nama pemenang dan hadiahnya...


Najeeha pulak mencabut 5 pemenang bagi followers baru saya... dengan senyum simpul Jeeha yg pemalu ni mencabut undian tu... suka sangat dia... Lepas tu boleh cadangkan buat cabut undi untuk mereka adik beradik.. tergelak saya dibuatnya....

Jom tengok siapa yg bertuah

#
#
#
#
#
#

PEMENANG BAGI FOLLOWERS LAMA SAYA ...... (DRUMER.... SOUND HEHEHE )

1) NOESUHAIMI ~ T-SHIRT BANDUNG
2) ATIE YUSOF ~ JAM MEKAH
3) YAN`S COTTAGE ~ JAM MEKAH
4) MILA @RIMBUN ~ FREEZE MAGNET
5) KAKZAKIE ~ FREEZE MAGNET
6) MASYA ~ FREEZE MAGNET
7) AZATIESAYANG ~ FREEZE MAGNET
8) MAR MANSOR ~ FREEZE MAGNET
9) CHEQ SUE ~ FREEZE MAGNET

PEMENANG BAGI FOLLOWERS BARU SAYA.....

1) KARIMAH ZULKAFALI ~ T-SHIRT BANDUNG
2) NUREEN ~ JAM MEKAH
3) FIRZANAH AZHAR ~ FREEZE MAGNET
4) HUDA ZULKAFALI ~ FREEZE MAGNET
5) ANISYAMIR LEEJO ~ FREEZE MAGNET

Oleh itu sila email kepada saya :-

1) NAMA SEPERTI DI  I/C
2) NOMBOR TELEFON
3) ALAMAT SURAT MENYURAT

Alamat email saya :-

cahaya2569@gmail.com


TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG DAN SAYA AMAT BERTERIMA KASIH ATAS KESUDIAN SAHABAT SEMUA MENYERTAI GA SAYA YG PERTAMA... DENGAN HADIAH YG TAK SEBERAPA TU :)



22 ulasan:

  1. Salam yatie...Alhamdulilah dpt freeze magnet!..Mmg kesukaan k.atie nih!.Terima kasih yatie & Tahniah kpd semua pemenang!

    BalasPadam
  2. tahniah.. tahniah.. akak tak dapat nak join .. konon nak cari masa sesuai baruler buat.. ha.. ha..

    BalasPadam
  3. tahniah kpd semua pemennag...

    BalasPadam
  4. Waaah....!! Najeeha dan Nabila nak tahu auntie dah lompat bintang dah ni..
    Terima kasih sayang.

    Terima kasih Yati.. nanti kakak email ye:)

    BalasPadam
  5. Rugilah saya tertinggal keetapi...

    P.s tqvm sudi singgah blog saya

    BalasPadam
  6. Sudah emel anda. Terima kasih :)

    BalasPadam
  7. salam kenal ye kak..
    tahniah buat mereka :)

    BalasPadam
  8. weee...tahniah kpd semua pemenangggg....

    BalasPadam
  9. tahniah pada semua pemenang...

    BalasPadam
  10. alhamdulillah sy menang nnt sy emailkn yer...

    BalasPadam
  11. Wahh.. terlambat la idah nie yer..
    Tahniah yang menang tu yer.. :D

    BalasPadam
  12. lah..tersenarai juga ke kak? aritu ye ye je x menepati syarat, tak sempat nak buat dek bizi miting... apepun tq

    BalasPadam
  13. Tahniah kpd pemenang...Kpd yg tak bernasib baik, cuba lagi.....

    BalasPadam
  14. Yeayyyyy noe nombor 1...hahaha...dapat hadiah tshirt...alhamdulillah...terima kasih yati...anak2 yati tu...manis2 jer....

    BalasPadam
  15. Terima kasih kak yatie..check email ye..

    BalasPadam
  16. Tahniah buat yg menang :)

    BalasPadam
  17. tahniah kpd semua follower yg bertuah.... :)

    BalasPadam
  18. tahniah kpd semua follower yg bertuah....

    BalasPadam
  19. tahniah buat semua pemenang :)

    BalasPadam
  20. alhamdulillah rezqi 1st 2014 :)
    tq akak
    jap yerr nak email :)

    BalasPadam
  21. wahhh....Alhamdulillah.... rezeki sy menang gak...terima kasih kak... nti sy email ya...hihi :)

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)