Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Selasa, 23 September 2014

SEMOGA BERJAYA ANAKKU.... Jawablah dengan TENANG..

Assalamualaikum kekawan..
Semoga sihat selalu dan berada dalam kemanisan iman hendaknya kekawan..


Hari ini hari kedua Kakak Nabilah menduduki Peperiksaan Sekolah Rendah Agama (PSRA) pulak.. semalam dari pagi telah berkumpul di sekolah utk membuat latihan lagi.. petang pukul 2pm baru peperiksaan bermula. Semalam Nabilah kata Sirah dan Akhlak.. Alhamdulillah dia kata senang.. tak tau macam mana senang dia menjawab..
Saya sebagai ibu hanya mampu mendoakan dia dapat menjawab dengan mudah dan tenang.. hari ini dah dua hari saya berpuasa.. makna nya sehingga Jumaat saya berpuasa.. sehingga peperiksaan selesai..



19 ulasan:

  1. Salam Kak..moga exam kakak Nabilah di permudahkan ya... moga dia dpt menjawab dgn tenang... :)

    BalasPadam
  2. Insyaallah Nabila boleh buat..semoga berjaya

    BalasPadam
  3. As Salam.

    Semoga berjaya di dalam peperiksaan PSRA.

    BalasPadam
  4. insyallah kalau dia yakin tu.. adalah rezekinya tu..

    BalasPadam
  5. Semoga dipermudahkan untuk kakak..

    BalasPadam
  6. Tough buat anakanda Nabillah tahun ini. Dahlah UPSR bocor kena periksa semula. PSRA pulak bermula semalam kan. Kalau negeri Johor kita panggil SDEA (Sijil Darjah Enam Agama). Doa auntie buat Nabillah moga beroleh kejayaan..

    BalasPadam
  7. semoga dapat menjawab dgn tenang nyer ;)

    BalasPadam
  8. In Shaa Allah, nabilah akan berjaya...

    BalasPadam
  9. Moga dapat menjawab dengan tenang dan berjaya hendakNYA.

    BalasPadam
  10. semoga anak akak berjaya menjawabnya... amin...

    BalasPadam
  11. Semoga nabillah beroleh kejayaan in shaa Allah.

    BalasPadam
  12. sebaya adik saya ye nabila ni
    anis pun gitu dari pagi dah ke sekolah
    camne penerimaan dia dengan soalan bocor tu?
    adik saya menangis tak ingat dunia, stress
    kesian saya tengok, ridiculous sape yang p bocorkan soalan

    BalasPadam
  13. Terima kasih kerana sudi berkongsi rasa di blog saya. Kita sehaluan lah nie kan.... Saya masih mode sedih lagi....

    BalasPadam
  14. Semoga diterangkan hati Nabilah menjawab soalan peperiksaan. Lepas ni kena re-sit UPSR punya papers pulak ya. Kesian Nabilah. Good luck ya!

    BalasPadam
  15. Gud luck Nabilah.........dah study ....mng le kacang jerkan kakak...

    BalasPadam
  16. semoga berjaya & cemerlang Nabilah

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)