Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 10 September 2014

WW :: Pandainya NABIL tu BERLAKON yeee :)

Assalamualaikum kekawan..
Semoga beroleh rahmat Ilahi dan sihat serta ceria selalu.. :)


Nabil berlari mengejar Bas sekolah

Nabil lewat  sampai kesekolah dan dimarahi oleh guru displin.. beriye tunduk Nabil tu :D

Dalam kelas Nabil yg meja tunggang langgang..

"Lepas kemas kelas kita minum slurpee dulu ye kekawan "kata Nabil 



Bersama pengarah lakonan ni.. en suami .. yg mana photographer nya Najeeha.. tu gambar tak ade ehe :)




Semua lakonan diatas adalah dari lukisan di dinding bangunan ini.. :)

22 ulasan:

  1. akak kat area pasar borong selangor ada juga lukisan 3D macam nie..

    BalasPadam
  2. salam kak..cantik lukisan 3D nya ni Kak... pandai plak abg Nabil melakon kan..hehe

    BalasPadam
  3. heheh..suka aku tgk si Nabil..part yg kene marah ngan cikgu tu tak bleh blah...tundukkk koooo.....heheh...

    BalasPadam
  4. Kalau perhati memang macam betul kan Yati
    Betullah Nabil pandai berlakon hihi..

    BalasPadam
  5. haha..pandai nabil berlakonn...

    BalasPadam
  6. PANDAI NYA NABIL BERLAKON KAT SITU..KIKIKIKI

    BalasPadam
  7. haha..comel...ingtkan apa lah td...niesa suka tgk lukisan2 3D mcm ni...

    BalasPadam
  8. hahaha comelnya..lawa pun pic tu ya jom jawab soalan anda di tag
    http://adna2029.blogspot.com/2014/09/liebster-award-yang-di-tag-oleh-coretan.html

    BalasPadam
  9. Menarik.. bestkan dpt bergambar 3D gini..

    BalasPadam
  10. nak gantikan Nabil pelakon popular tu ke hehe

    BalasPadam
  11. Saya tahu kat Shah Alam ada street arts ni tapi kat seksyen berapa ya? Nak juga saya terjah bawa anak-anak 'berlakon'. Hahaha.

    Hah, takut Nabil kena marah cikgu!

    BalasPadam
  12. Mmg best Laman Seni tu kan..
    Saya pun pernah paksa anak saya posing..bahahahaha..

    http://alwaqiahalmulk.blogspot.com/2013/12/laman-seni-seksyen-2-shah-alam.html

    BalasPadam
  13. Mula tengok macam betul tapi bila baca owh...lakonan rupanya hehe...

    BalasPadam
  14. Pandai betul lah Naim posing... mcm real jer...
    Tahniah buat photographer dan director juga...

    BalasPadam
  15. Pandai mereka berlakon...cuma harap2 bila besar jangan ada pulak cita2 nak jadi pelakon drama Melayu yg ceritanya ntah ape2 tu...

    BalasPadam
  16. Suka tengok lukisan2 kat dinding ni... berbakat sungguh pelukis2.. pengarah & pelakun pun berbakat jugak... boleh pi audition ni...

    BalasPadam
  17. Memang Nabil pandai berlakon yatie

    BalasPadam
  18. Okje tak sampai sini lagi CH walaupun 2 minggu sekali mesti dtg Seri Kembangan ni melawat PIL....ramai dah bloggers yg buat entri ni kan...

    BalasPadam
  19. Ketinggalan betul saya nie ... Tak tau pun kat mana ... Kesian ...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)