Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 5 September 2014

12 TAHUN SUDAH USIA MU NAK... SANAH HELWAH.. Semoga Usia Mu Dirahmati Ilahi ^__^

Assalamualaikum kekawan..
Semoga sihat sejahterah dan ceria selalu :)

Semalam, 4hb September 2014, genaplah usia Sofea Nabilah 12 tahun.. sekejapan waktu berlalu.. sudah menginjak remaja anak saya kini.. kena ingat ni untuk buat kad pengenalan dalam tempoh 30 hari, kalau tidak kena denda kan kekawan..

Majlis ni dibuat secara suprise.. Kak Nabilah dengan abahnya pergi menghadiri Bacaan Yassin dan Solat Hajat untuk UPSR pada 9hb September ni kan.. 

Adik-adik ipar dan biras yg beriye untuk membuat majlis hari lahir buat Nabilah..
Adik-adik ipar saya ni yg sebenarnya beriye nak adakan suprise untuk kakak Nabilah.. "tak pe kak kita buat potong kek ajer" kata mereka.. tapi sedap lah rasa hati.. jadi balik dari kursus tu saya terus beli barang, sebenarnya saya berkursus selama 2 hari di De Palma Shah Alam untuk KPI tahun 2015.. Jadi makanan yg segera jerlah saya buat malam tu, saya buat spaghetti, goreng nugget dan kentang serta buah limau tu.. Kek hari jadi tu sumbangan adik ipar saya..
Sebenarnya kak Nabilah nak Spaghetti tu masa hari rabu tu tapi saya tak sempat nak buat, jadi masa sebelum pergi sekolah utk bacaan yasin tu dia makan sampai dua kali tambah.. suka sangat dengan spaghetti ni..

Sebahagian hadiah yg diterima oleh Nabilah.. saya tak berkesempatan membeli hadiah untuknya lagi..
Tunggu Nabilah dengan abahnya balik dari majlis tu hampir pukul 10 malam.. semua dah mengantuk menunggu haha.. siap tido dulu Najeeha menunggu kakaknya.. Sampai jer mereka dirumah.. semua lampu ditutup, nyalaan lilin kek ajer yg menerangi.. melangkah masuk Nabila kerumah, nyanyian lagu Selamat Hari Jadi berkumandang.. terkejut muka Nabilah.. tersipu-sipu malu.. tak sangka ada sambutan hari lahirnya..
Terima kasih kepada mereka semua yg sudi menyambut hari lahir Nabilah ni.. terharu juga saya dibuatnya..

p/s Saya banyak hutang BW dengan kekawan.. dua hari entri tu saya buat autopublish jer...  saya tengok ada juga komen yg di tinggalkan oleh kekawan.. mohon maaf ye..nanti saya akan BW kekawan ye.. :) 

19 ulasan:

  1. selamat hari lahir nabilah....moga dpt ktenangan hadapi upsr nanti .
    cantik nama sofea nabilah....anak kakak fateha nabilah.

    BalasPadam
  2. Happy birthday kak nabilah...
    Sama dengan anak aunty ler... next week UPSR. Moga dapat jawab dengan tenang dan baik yerr..

    -Buat IC tuh bukan kena denda rasanya, cuma dikecualikan dari admin fee kalau buat dalam masa sebulan, kalau lebih admin fee RM12 gitu ler... denda tuh kalau lebih setahun rasanya.

    BalasPadam
  3. selamat hari lahir Nabilah.
    Good luck...UPSR 2014.
    best dpt ipar duai yg baik2 ni...

    BalasPadam
  4. Happy birthday sayang..
    Dah besar dah.
    Moga UPSR yg akan diduduki minggu depan dpt dijawb dgn yg terbaik
    Insya-Allah Nabilla boleh berjaya.

    BalasPadam
  5. selamat hari lahir.. semoga menjadi anak yang solehah buat ibu ayah.. aminn :)

    BalasPadam
  6. hepi besday kakak nabilah ..semoga menjadi anak yg cemerlang dunia akhirat inshaallah..selamat berjaya tuk UPSR jugak..

    BalasPadam
  7. selamat hari jadi sweetie! Good luck untuk UPSR. :-)

    BalasPadam
  8. Happy birthday kakak Nabilah, semuga berjaya dunia dan akhirat seperti doa mama, ayah,keluarga dan kawan2. dan selamat berjaya juga dalam UPSR.

    BalasPadam
  9. happy birthday Nabilah. Good luck in ur UPSR.

    BalasPadam
  10. salam ulangtahun kelahiran buat nabilah..all the best aunty ucapkan ye..semoga nabilah dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya..aamiin..

    BalasPadam
  11. wah..
    besday suprise utk chef nabilah.
    comel je nabilah dah masuk alam remeja ni..
    rajin2 tolong mask tahu

    BalasPadam
  12. Selamat Hari Lahir yang ke-12 buat Nabilah. Mesti rasa gembira bila ada surprise party macam ni. Semoga Nabilah berterusan menjadi anak yang baik, solehah dan all the best untuk UPSR yang akan datang!

    BalasPadam
  13. Sanah Helwah Sofea...moga sofea jadi anak yg solehah yer...

    BalasPadam
  14. hepi besday kak nabilah...good luck untuk upsr...

    BalasPadam
  15. Semoga dpt yg terbaik utk UPSR...

    BalasPadam
  16. Selamat hari lahir Nabilah. Semoga menjadi anak solehah penyejuk hati ibu dan ayah :D

    BalasPadam
  17. sanah helwah kakak nabilah:)moga berjaya dlm hidup..saya pun ada adik yg nak amik upsr tahun ni

    BalasPadam
  18. Hepy Bezday Nabila.....moga Nabila menjadi penyejuk hati mama dan ayah yer.... Mmg seronok bila ada surprise party gini...sporting sungguh mak sedara...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)