Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 25 Mac 2015

WW :: GAJI SAMPAI TUA (GST) .. Dah sedia ke ????

 Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi hendaknya :)













25 ulasan:

  1. naik di dalam tak naik... ha ha ha...gitchewslahhh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Suka hati merekalah... mereka yg berkuasa.. kita bersabar jer lah :)

      Padam
  2. :) selamat pagi
    singgah pagi
    tunggu 1 april kan

    BalasPadam
  3. sakit otak nak pk... huwaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Niat ajer nak tolong kerajaan NM03... macam di blog My Kuali cakap tu :)

      Padam
  4. Apa nak buat ...nak tak nak nampaknya kena hadap jugak..

    BalasPadam
  5. Its seems the goods with GST is more to compare goods/services without GST. Definitely all the cost incurred will be burdened. Sick to thinks all these Yati.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thatts right kakzakie... Sick to thinks all these :(

      Padam
  6. duk rumah ajelah....klu gini..

    BalasPadam
  7. Kadang2 rasa macam nak masuk hutan usahakan tanah tanam ubi dan sayuran, makan dan pakai apa yang ada tanpa GST, tanpa SST...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom JR kita pakat ramai2 tanam ubi dan sayur hehehhe :)

      Padam
  8. saya nak pindah ke Zimbabwe.

    :p

    BalasPadam
  9. saya pun tgh serabut sbnrnya...pembekal stok tdg dah bg notis ada GST. Means..kos brg jualan saya meningkat, margin untung mengecil.

    BalasPadam
  10. akak..pening kepala pikir pasal semua bende yg kene GST nie..sedih betul..kalau semua brg naik, gaji naik byk mungkin xrase..nie tiap2 bulan lps bayar utang, berapa je yg tinggal..serabut3..

    BalasPadam
  11. majoriti rakyat dh pening fikir pasal GST ni..kos hidup semakin meningkat..gaji byk tu je..heemmm..

    BalasPadam
  12. Nak tak nak kena hadapi juga semua ni...semakin dekat semakin panasss...

    BalasPadam
  13. nak tak nak, suka tak suka, terpaksa menyediakan diri....

    BalasPadam
  14. salam kenal. aduyai...ikutkan saje nampaknya

    BalasPadam
  15. salam kenal. aduyai...ikutkan saje nampaknya

    BalasPadam
  16. Ready ke tak ready mmg kena ready CH.....nak buat macamana...

    BalasPadam
  17. Malas saya nak komen. Hadap ajelah esok macamana rupanya. Nak tak nak, kena nakkan juga. Kalau tidak mana lagilah nak main hide and seek. Nak ikut DZ pindah pi Zimbabwe takut tepu pulak penduduk kat sana *_*

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)