Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 18 Mac 2015

WW :: Lama Tak Dapat GOODIES Ni ^___^


Assalamualaikum kekawan...
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan diberikan kesihatan yg baik...


Telur pindang... emmm dapnyaaa :)
Dah lama tak makan telur pindang ni, dapat goodies dari adik ofis mate ni.. selalunya orang Johor yg rajin masak telur pindang ni kan kekawan.. :)


11 ulasan:

  1. last weekend falsya gie wedding dpt telur asin..hehe

    BalasPadam
  2. org johor klu wat kerja kahwin selalunya telur pindang lah jadi signature nya ... satu hari satu mlm nak masak tu dgn pelbagai jenis daun ...

    BalasPadam
  3. suka makan telur pindang ni

    BalasPadam
  4. rezeki tu, pernah pegi ke kenduri di seremban, dapat pindang, kira first time

    BalasPadam
  5. Di Utara belum lagi ada tradisi telur pindang, selalunya kalau kenduri diberi bunga telur dari telur rebus biasa. Tradisi bunga telur ni pun dah semakin terhakis digantikan dengan barangan lain yg lebih mudah dan praktikal..

    BalasPadam
  6. Salam..apa khabar..lama x bw kat sini...saya tak pernah makan pun telur pindang ni..

    BalasPadam
  7. Tak pernah mkn telur pindang..sedap yer?

    BalasPadam
  8. betul klu johor wajib dapat telur pindang.lama juga sy tak makan ni kak

    BalasPadam
  9. betul klu johor wajib dapat telur pindang.lama juga sy tak makan ni kak

    BalasPadam
  10. Betul CH....Johor mmg terkenal dgn telur pindang. Bagi okje telur pindang ni taklah sedap mana.....bolehlah untuk kelainan....CH suka yeh....bolehlah belajar cara rebusnya

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)