Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 25 Januari 2016

8 TEKNIK MENANGANI ANAK SUKA BEREBUT DAN BERGADUH

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Allah dan diberikan kesihatan yg baik jua hendaknya..








Sumber : Facebook

12 ulasan:

  1. Assalamualaikum CH, bagus info ini, biarkan dulu kan..tapi saya biasa cakap dengan Faiq bagi dulu, kesian jugak. Kena ingat main sama2 atau take turn.thanks for tips :)

    BalasPadam
  2. kadang2 time geram..saya jegilkan mata...

    BalasPadam
  3. Yang no 2 bisanya ibu bapa tewas di situ...PC belum ada pengalaman lagi asuh anak tapi berdasarkan pemerhatian sekeliling...anak yang pertama lazimnya agak diberatkan dengan kesalahan...
    Tq kak...info best...

    BalasPadam
  4. wsalam.. dulu masa anak2 masih kecil selalu doa bagi cepat besar..penat layan kerenah..bila anak2 dah besar ni..rindu pula masa dorang kecil dulu..hihi..

    BalasPadam
  5. Tapi satulah yg kakak susah nak control 'jgn tinggikan suara'. Tapi itu dululah Yati sekarang semua dah besar-besar mana ada nak berebut lagi:)

    BalasPadam
  6. anak kita bergaduh ngan kucing jer.. hehehhe

    BalasPadam
  7. selalunya saya tgk je anak buah berebut ... heheheee

    BalasPadam
  8. Cubaan bg ibu bapa kan.. ada masa boleh dan mampu kita nak apply ilmu ni. Kalau dh dihasut tu, mulalah menyinga jadinya

    BalasPadam
  9. bagus perkongsian ni kak yatie

    BalasPadam
  10. Sejak anak anak dah besar ni kuranglah menjerit, jimat suara ai haha....
    Biasalah .....namanya pun budak mmg itulah modal depa, bergaduh!

    Tp jgn tak tau anak dah besar besar ni pun rajin gak bertegang leher. Stress mak!

    BalasPadam
  11. Dulu masa kecik gaduh berebutla, smp berkejaran sesama dorg, ni dah besar bila balik rumah memasing sibuk hal sendiri je dah, senyum sorg ngn tepon memasing, hrmnm.. rindu lak suasana gaduh2 masa dorg kecik2 dulu, ni tggl yg bongsu drj 1 tu yg selalu cari pasal dgn yg besar2 tu.

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)