Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Selasa, 5 Januari 2016

Senang BENAR Kerja Ko Ye PENCURI....

Hidup nak senang kat dia jer tu.. kan kekawan..
Buat lah kerja mencuri ni



Sumber : Whatsapp


15 ulasan:

  1. bahaya tul..mohon doa dari yang Rahim ya Rahman..selamatkan kita walau di mana

    BalasPadam
  2. Nauzubilah.. kena check atau try buka pintu selepas lock untuk pastikan betul2 kunci kan..thanks CH for sharing

    BalasPadam
  3. Minta perlindungan dr Allah spya dijauhkan ... kereta kkak eija baru juga hilang baru ni.. ksian. :(

    BalasPadam
  4. Nauzubillah..aduhai dunia sekarang..tq for sharing this..really helpful dear..:)

    BalasPadam
  5. mugo negara akan tetep aman damai sejahtera sentosa senantiasa., aminn

    BalasPadam
  6. macam2 la diorang ni kalau bab2 setan camni laju je kepala otak diorang pikir...

    BalasPadam
  7. macam2 taktik org nk mencuri ni hati2 lah.

    BalasPadam
  8. Kreatif pulak pencuri2 ni ye..
    Ada je idea.

    BalasPadam
  9. Oo maksudnya masa kita keluar je dia terus selit ye kak CH? Takutnya

    BalasPadam
  10. kalau nk bt keje jahat tuh pandai je... mcm2 gaya dibuat ngn kretif

    BalasPadam
  11. macam2 teknik nak mencuti ni ya..bahaya betul

    BalasPadam
  12. Sempat ke nak masukkan syiling tu CH... Kita yg bulak ni mesti perasan kot

    BalasPadam
  13. diorang ni ada je idea nak mencuri.
    cuba la guna akal tu buat gajet baru ke... hape ke...

    BalasPadam
  14. Ya Allah! Macam-macamlah akal dia orang ni. Ada-ada aje kerjanya nak bagi menyusahkan orang. Kalau berhenti mencuri lagilah bagus rasanya daripada fikir benda-benda tak berfaedah kat akhirat macam ni!

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)