Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 4 Januari 2016

Yatie See You Memories Reminder FB :: Back to school 2011

Tiba-tiba FB menggamit kenangan saya  5 tahun lalu.. maknanya tahun ini sama sesi persekolahan bermula 4 Januari 2011 yg lalu..
Masa ini Najeeha masuk Tahun 1 di Sekolah Rendah Hira' .. Rindu pula melihat memories ini.. jadi saya abadikan pula di blog kecik ini :)

Tahun 2016 ini kak Jeeha akan menghadapi UPSR 2016 yg mana targetnya 6A.. sungguh mencabarkan.. Semoga anak-anak saya dipermudahkan Allah dalam menimba ilmu ini :)

Jom layan gambar ajer ..
















15 ulasan:

  1. Moment anak2 sekolah pasti mencuit hati...besar dah anak...julia masih ada anak kecil umur 3 tahun...tahun 2017 baru sekolah tadika nanti

    BalasPadam
  2. Semoga mereka membesar sebagai muslim yg membanggakan kedua ibu bapanya....

    BalasPadam
  3. Amin....moga Allah permudahkan anak anak ini dalam urusan menuntut ilmu...

    BalasPadam
  4. inshaallah semoga menjadi anak yang soleh

    BalasPadam
  5. In syaa Allah segalanya dipermudahkan.Semoga menjadi anak2 yg solehah.

    BalasPadam
  6. Kejap je dah tahun 6 kan yatie...jeha pun dah nampak remaja skg kan.2011 masih kecil lagi anak2 yatie.Apapun kakak doakan anak yatie berjaya dalam upsr yg semakin mencabar tu

    BalasPadam
  7. Darjah 6 dah ? Good luck untuk UPSR..

    semoga dipermudahkan... ^_^

    BalasPadam
  8. Cepat masa berlalu. All the best Kak Jeeha, sejuk mata memandang anak muslimah.

    BalasPadam
  9. Suke tgk semua org duk post pasal anak2..buat falsya terfikir..mcm mana la nnt turn anak falsya pulak masuk sekolah..hehe

    BalasPadam
  10. Assalam Kak yati, dah besar2 anak kak yati... dah naik darjah 1 ye sowg tu... smoga anak2 kite dpt membiasakan diri dgn dunia skolahnya...

    BalasPadam
  11. Ni sekolah swasta yeh CH....
    Insyaallah Jeeha akan dapat apa yg diimpikan. Jeeha rajin, insyaallah boleh tu

    BalasPadam
  12. Ni sekolah swasta yeh CH....
    Insyaallah Jeeha akan dapat apa yg diimpikan. Jeeha rajin, insyaallah boleh tu

    BalasPadam
  13. kena extra jagin ni sbb nk upsr kan ;-)

    BalasPadam
  14. fb ni memang buat kita imbau kisah lalu.
    memang syok and nice....
    especially tgk balik wajah anak2 yg kecik molek dulu kala kan :)

    BalasPadam
  15. FB dok buat kita ingat kisah lampau tau! Saya pun ada memories ni semua, memang indah kalau diimbau kembalikan,CH. Nampak macam baru aje berlaku padahal dah 5 tahun lalu rupanya!

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)