Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 9 Mac 2016

ALHAMDULILLAH.. sempat juga merakam GERHANA MATAHARI

Gambar dari kamera kawan..

Menggunakan kamera ini.. pihak sekolah Mahaad Tahfiz ada buat solat gerhana di Masjid Negeri Selangor

Hahaha kamera handphone saya.. gerhana semakin nak habis tu..

Pejabat saya mengadakan solat sunat gerhana (saya bendera jepun huhu) hanya dapat mendengar khutubah ajer..

16 ulasan:

  1. Assalamualaikum..
    Sama la.. K.Sham pun ABC..
    - Allah Bagi Cuti.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Subhanallah...sama la...tak berpeluang nak buat sbb ABC..

    BalasPadam
  4. Allahuakbar tak dapat tengok betol2 dapat tengok gambo pon jadi la...

    BalasPadam
  5. Kakak tak dpt berjemaah juga tapi kakak buat sendiri di pejabat sebab manalah di office kakak ni ada Islam. Kakak sorang aje Islam Yati.

    BalasPadam
  6. cantik yg di ambil ngn kamera dslr tuh.... kt opis nih pun ada bt solat sunat tuh ngn tgk gambar ngn alat mcm teropong tuh... apa nama ntah...
    almaklum mmg ada bahagian di jab dana yg urus utk biasa tgk anak bulan time nk pose n raya

    BalasPadam
  7. Jelas dan cantik gambar no 1 tu. Ditempat kak Zai pun ada buat solat gerhana.

    BalasPadam
  8. SUBHANALLAH...SYUKUR ALHAMDULILLA KITA BERPELUANG MENGALAMI FENOMENA ALAM YG JARANG BERLAKU HANYA DGN IZIN-NYA JUA.

    BalasPadam
  9. Subhanallah..cantik..tanda2 kebesaran Allah..

    BalasPadam
  10. alhamdulillah..dapat rakam fenomena yang jarang berlaku ni

    BalasPadam
  11. sekolah aiman pun ada buat solat hajat gerhana matahari..subhanallah cantik

    BalasPadam
  12. Saya pun sempat tengok, pakai spek gelap je. Cantik gambar kalau ambik guna DSLR. Subhanallah..

    BalasPadam
  13. Dapat jugak tengok sambil brisk walk pagi tadi... tp capture guna phone cap ayam jer.

    BalasPadam
  14. Tak keluar rumah pun CH.....punyalah sawan haha....tengok gambo jer gitu. Mmg nampak mcm mendung sikitlah...
    Tulah.... teringin gak nak solat tp dah tersama time pulak dgn hang. Huh....

    BalasPadam
  15. Tak keluar rumah pun CH.....punyalah sawan haha....tengok gambo jer gitu. Mmg nampak mcm mendung sikitlah...
    Tulah.... teringin gak nak solat tp dah tersama time pulak dgn hang. Huh....

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)