Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 16 Mac 2016

WW:: TANDA-TANDA PENYAKIT JANTUNG UNTUK WANITA

Salam petang yg ceria kekawan :)




Sumber : WhatsApp

p/s risau juga saya tu.. kebanyakan tanda-tanda tu macam saya ada jer :(

13 ulasan:

  1. AKAK.....kat saya pun ade tanda-tanda ni semua :( terutama bab lemah badan dan keletihan tanpa sebab khusus..sebab kalau bercakap lama pun saya akan jadi terlalu letih dan mengah :(

    BalasPadam
  2. Kakcik risau sebab hujung jari kiri kakcik selalu kebas, tapi sekarang kakcik dah mula ambil pil darah tinggi sebiji sehari... :(

    BalasPadam
  3. Takut plk baca mcm ada tanda2jer...
    Kisah silam mmg ada ..risau dtg blik...tq 4 info

    BalasPadam
  4. Better buat full medical check up kak..

    BalasPadam
  5. PATUT PERHATIKAN TANDA2 TU AGAR DPT BERJAGA JAGA...RISAU JUGA KAN

    BalasPadam
  6. kekadang rasa takut nak buat checkup...
    takut ada penyakit yg tak diingini

    BalasPadam
  7. kadang-kadang muncul juga tanda2 di atas CH.. membimbangkan juga lah.

    BalasPadam
  8. saya kena jumpa doc lagi awal bln depan
    kalau tekanna darah tak turun..doc cakap kena buat xray jantung..kut2 ada masalah dgn jantung ..

    BalasPadam
  9. g buat full medical checkup kak yati...

    BalasPadam
  10. Kak..nur pun risau..berdebar kini

    BalasPadam
  11. cam ada je tanda2 ni kat saya... :'(

    BalasPadam
  12. Kak rose baru buat check-up, Alhamdullilah semua clear... tp tetaplah kena berjaga2 kan, tu yg hari2 paksa diri g brisk walk!

    Go for medical check-up, yati. harap2 sihat2 saja.

    BalasPadam
  13. Huhu. Macam ada je terutama no 1 :(

    Dah lama sangat tak buat medical check up. Huhu.

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)