Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 21 Mac 2016

4 TEKNIK CARA SAIDINA UMAR MENDIDIK ANAK

Salam petang yg ceria kekawan :)









Anak-anak saya dalam teknik yg kedua.. maka kena didik seperti HAMBA.. nampak keras juga didikan Saidina Umar tetapi untuk ketahanan diri rupanya.. InshaAllah akan saya pratik kan..

Sumber : Facebook

10 ulasan:

  1. Best jugak tu CH, mengarah je kerjanya .....Wah! Jadi mandorlah nampaknya awak hihi....

    Orang cakap anak anak dah besar senang, tp realitinya, tak jugak weyh kalau dah namanya budak tu!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hang tu Nom..
      Ada anak 15 ke 21 tahunkan..
      Cer buat jadi MUSUH dlm selimut hehehe..

      Padam
    2. Mak ada lagi yg umur 13lah ....si bongsu tu....mmg kena suruh jerlah hihi...

      Padam
  2. Seperti sahabat..itulah yg saya n hubby cuba buat..moga tiada rahsia..
    Ank2 skrg rotan dh x takut..dunia mkin maju..takut dia makin laju..kearah perkara baik alhamdulillah..klau sebaliknya nauzubillah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu Nur..
      Didik ikut sunnah kan..

      Padam
  3. Kak...saya style campur aduk jadi rojak...hahaha. Mujur tak tergelincir dr landasan. Tapi saya rasa saya lebih kepada berkawan dgn dia. Mungkin sbb tu, Adam agak cepat matang dr rakannya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagus tu Aziela..
      Biar anak jadi sahabat kita..

      Padam
  4. cara didikan yg perlu dicontoh tu dgn niat baik demi anak2...

    BalasPadam
  5. dana baru tahap bunga... mmg banyak lg kene belajar teknik sabar... sbb selalu kita msti akan termarah jgk anak kita kan.... huhuhu

    BalasPadam
  6. anak2 sy kategori bunga n hamba..memamg betul pun..apa2 kerja je memang aiman yg jadi mangsa.hehe..

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)