Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Selasa, 29 Mac 2016

Ole-Ole Si JARI MANIS ^____^

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan dikurniakan kesihatan yg baik jua hendaknya.
Pagi semalam tengok ada sampul surat coklat diatas meja.. tengok nama ditujukan kepada saya.. tak sabar tangan membuka sampul tu.. sekali tu tengok ada gambar si cantik manis tersenyum... siapa lagi kalau bukan Si Jari Manis ~__^

Rasa nak lompat bintang ajer .. kesukaan.. penyudah saya cium FM ni sebab gembira dan teruja melihat bunga Sakura berkembangan.. memang teringin sangat nak golek2 bawah pokok yg bertaburan bunga Sakura... sebab tu suka sgt gi BW kat blog JM ni.. suka sangat dgn gambar dan info travel yg dikongsikan... walaupun kita tak ada disana... tapi feling-feling ada je kat situ sambil senyum meleret jer dipipi sewaktu membaca entri JM tu ^____^

Kita close-up sikit nama yg tertulis atas FM tu.. 
Aduhai Si Jari Manis..
Rasa nak menitis airmata kegembiraan..
Inilah salah satu 25 things make me happy..
Saat terima cenderahati dari kekawan.. hendaknya hanya kenal di alam maya.. terasa sangat siratulrahim terjalin..
Thank you so much si Jari Manis. ;)

p/s saya agak bz minggu ni .. maaf tak sempat nak BW kekawan.. nanti saya terjah ye ;)

9 ulasan:

  1. Wahhh cantik FM tuh..
    Bila lah kita nak kesana kan hihi

    BalasPadam
  2. murah rezeki..comel FMnya tu

    BalasPadam
  3. sukanya yati dpt hadiah JM yg sentiasa ingat pada kawan2bya.

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah...tak dpt golek-golek atas sakura dpt menatap gambarnya setiap kali masuk dapur pun jadilah kan Yati:)

    Sweet sangat!

    BalasPadam
  5. alhamdulillah...rezeki pemberian dari kawan2...sape yg tak seronok kan kak...tak kira la walau kecik ke hape tapi tetap la hati yg menerima ni kembang sekembang kembangnye... :)

    BalasPadam
  6. bestnya CH, seronok kan menjalin ukhwah walau hanya di alam maya, alhamdulillah .

    BalasPadam
  7. alhamdulillah rezeki tu yatie jgn di tolak, jari manis mmg manis dan pemurah kann

    BalasPadam
  8. alhamdulillah rezeki tu yatie jgn di tolak, jari manis mmg manis dan pemurah kann

    BalasPadam
  9. Suka nampak .....
    Sampai nak nangis bagai....hihi...
    Untunglah dapat cenderahati....bolehlah susun kat pintu esbok.

    Bizi ek....patutlah

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)