Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 7 Mac 2016

RAIKAN CINTA :: ATIE & FAIZ

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan dikurniakan kesihatan yg baik jua hendaknya..

Pada 5 Mac 2016 hari Sabtu kami sekeluarga ke Masjid At Taqwa TTDI Kuala Lumpur menghadiri pernikahan anak mak cik ( FIL punya isteri , anaknya, kira saudara en suami lah tu, betul ke saya terangkan ni hehehe)

Dengan sekali lafaz sahaja , selamat lah majlis ijabkabul meraka berdua.. semoga perkahwinan mereka kekal hingga ke jannah..

Mak cik bersama kedua pasangan pengantin baru.. inshaAllah majlis persandingannya akan menyusul pada cuti sekolah nanti.. (hehehe kes tak ingat tarikh lah ni ~__^)

Mengabadikan gambar bersama pasangan pengantin.. biasalah orang perempuan jer lah yg rajin bergambar.. kaum lelaki susah benar nak bergambarkan.. ;)

Sebelum balik tu mereka berdua ni nak juga bergambar dengan mak usu Atie.. Kak Nabilah yg banyak ambilkan gambar diatas, dia kata cantik mak usu Atie ni.. 

14 ulasan:

  1. Pengantin memang dah cantik Yati
    Tapi anak dara Yati kakak tengok pun dah makin sweet sangat:)

    BalasPadam
  2. seri pengantin msti cantik punya...

    tp kan yg 3 org sebelah pantin tu pun suweet jgk....

    BalasPadam
  3. Tahniah2..sama cntik sama padan

    Tajuk n3 sama plkk

    BalasPadam
  4. betul cantik manis pengantinnya..tiga yg apit pengantin tu pun manis serba pink.hehe..

    cuti sekolah ni byk la kenduri kan smp dh igt tarikhnya

    BalasPadam
  5. Alhamdulilah...lawa sungguh pengantin, tahniah sangat2

    BalasPadam
  6. alhamdulillah...selamat pengantin baru buat mempelai

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah dan tahniah buat pasangan pengantin baru :)

    BalasPadam
  8. Bila gembira, cantiklah semua orang. Bukan setakat pengantin saja, yg sebelah menyebelah semua pun berseri

    BalasPadam
  9. cantik pengantin dan pengapit berserta dua orang anak-anak comey tu yatie, betul masa happy semua nya berseri je senyuman

    BalasPadam
  10. cantik sgt pgntin perempuan..nmpk lembut je...

    BalasPadam
  11. Alahai....bila tengok org kawen ni, teringat pulak zaman kita mula mula kawen hihi....

    Mcm nak bersanding lagi rasanya hihi...gatai!

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)