Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 5 Disember 2016

RINDU Budak COMEY Ni..πŸ˜†πŸ˜šπŸ˜™πŸ˜— ~__^

Salam petang yang ceria kekawan :)

Hari sabtu saya melayari Facebook.. sekali terbuka lah pulak gambar budak comel ni.. masa tu umur 3 tahun.. gi hari sukan kakak disekolah.. tu muka boring sebab dah lama tunggu..

Masa kakak dapat hadiah tu .. kemain nak possing dengan medal akak dia tu..

Pastu saya WA lah gambar dia tu kat handphone kakak dia tu.. kata rindu kat dia.. ye lah dah seminggu saya tak jumpa Nabil dan Jeeha.. mereka balik kampung ikut mak long nya.. jaga atuk kat kampung.. sebab mak cik gi umrah 2 minggu.. malam ni mak cik berangkat pergi ke Mekah.. Mak cik hari selasa dah balik sepang.. tu yg kak ipar balik kampung tengokkan abah pulak..

Lepas tu saya hantar gambar kakak Jeeha dia ni.. kata rindu juga..

Boleh dia jawabkan "Jeeha tak rindu mama pun"
Pastu kakak Jeeha dia tengok WA tu pukul 2 tu.. "Nabil tipu... "


Pastu Nabil WA tanya saya jadi tak balik hari ni.. saya kata tak balik sebab abah ada test motor esok.. dia suruh balik hari isnin.. maknanya hari ini lah.. dia call saya tak puas hati dengan wasap tu aje.. siap nangis lagi.. mama balik lah.. Nabil nak mama.. hahaha budak cengeng betul lah nabil.. siap kata dah boring kat sini.. ya lah tak kemana-mana .. kalau tak pun ikut atuk gi kebun.. tunggulah mama balik minggu depan ye Nabil .. Mama pun rindu nabil..


Semalam hari tak hujan ikut lah atuk gi kebun

Hari ini hujan.. boring kat rumah.. sudah main pondok-pondok pulak hahhaha.. suka hati ko lah Nabil oiii :D


18 ulasan:

  1. Saling rindu merindu...sweetnyer....

    BalasPadam
  2. Bambam Nabil lagi kecik ya yatie...comel.
    Dah rindu sangat tu yatie,balik lah...cian pulak sampai nangis2.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekarang dah sekolah..
      Kurus tinggi jer kak saniah..

      Geram masa di bam bam camtu..
      Tu lah saya pun rindu..

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. heheheheh tak sangka manja nya si nabil tuh... hehehhe

    anak manja mama nya kn

    BalasPadam
  5. MAMANYA YG RINDU SGT DGN ANAK2 TU LBH2 LAGI DENGAR SUARA ANAK YG MERINDUNYA MESTI SEBAK RASA HATI YATI KAN

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu Kak PI..
      Mama pun dah terlebih rindu ni..
      Rasa sebak juga ni..

      Padam
  6. Canggih la pondok Nabil..hihihihi :)

    BalasPadam
  7. sweet la.. pokok kat belakang nabil tu meyelerahkn buahnya!!! nagka kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye pokok nangka unni..
      Belum ada yg masak kata nabil..
      Tunggu mama balik kot baru masak hihi πŸ˜†πŸ˜…

      Padam
  8. Nampaknya mama dia kena amek cuti panjang.
    Pulanglah ke kampung.

    BalasPadam
  9. kesian nabil...rindu kan kat mama nye...
    habis bantal2 kena keluar...main pondok2 punya pasal...

    BalasPadam
  10. Anak anak kita tak maunya tinggal kat kg, teman atuk Ti. Hari tu sebok mak kg suruh tinggal. Diaorang tak biasa.

    Abah tu mesti test B full ek. Lepas ni Datin C jadi minah bikers lah ek hihi...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)