Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Selasa, 13 Disember 2016

12 LANGKAH RUMAH BEBAS TANTRUM..😊☺













Sumber : Facebook

13 ulasan:

  1. motivasi nih kak... sbb ada 3 hari lg nk jaga aiyan kt opis huhuhu....

    BalasPadam
  2. Terima kasih atas tips bebas tantrum nya. :)

    BalasPadam
  3. Peringatan yg bagus ni CH.. tiga heroes in the house boleh jadi monster saya ni

    BalasPadam
  4. terima kasih perkongasian ni kak

    BalasPadam
  5. bila bacanyer dulu rasa senang dan mudahjer... tapi bila dah betoi2 menghadapi kerenah anak2ni teremo ler pulak... anyway panduan ini memang betoi belaka...

    BalasPadam
  6. Panduan yang berguna untuk ibu bapa.
    Cuma kadang2 tak terikut.

    BalasPadam
  7. Dah tak de anak kecik Ti. Kalau suami tantrum ada tips tak Ti? Haha....
    Berat masalah tu ye Ti.

    Lupa dah jaga anak kecik dulu mcm mana. Bila tengok mereka melayan anak kecik sekarang ni rasa letih pulak.

    BalasPadam
  8. Bagusnya cara kurangkan say no & tukar ayat kepada lebih positif :)

    http://www.fatindays.com

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)