Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 16 Disember 2016

TIPS BERSIHKAN DAN KILATKAN SETERIKA..πŸ˜†πŸ˜Š

Cara untuk hilangkan kotoran di seterika.
1-letak garam atas surat khabar
2-panaskan seterika
3-gosokan seterika atas garam tadi sehingga berkilat. Boleh lakukan sendiri di rumah :)

Sumber : Facebook

13 ulasan:

  1. Eh... Boleh try ni..iron sy mmg kena buat ni..

    BalasPadam
  2. Oooo baru tahu nie kak. Thanks sharing :)

    BalasPadam
  3. tq sharing tipsnyer yer sis..nak try jugak ni..tgk iron dah kotor2 dah kat umah tu..kdg2 terkena tudung...or baju keje..huhuu

    BalasPadam
  4. wah... tips yang bagus ni....

    BalasPadam
  5. senang jer...terima kasih atas perkongsian kak yati

    BalasPadam
  6. Kena beli garam lebih ni nampaknya Ti...

    BalasPadam
  7. Kena beli garam lebih ni nampaknya Ti...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)