Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 28 Disember 2016

WW :: JOM BAWA BEKAL πŸ˜†πŸ˜Š ~__^

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yang baik jua hendaknya :)






p/s  Memasak untuk anak2 dirumah sekali bawa utk bekal dipejabat.. jimat belanja mak hihihi.. tapi kena datang lambat dan balik lewat jugalah ye :)

15 ulasan:

  1. oit kalau mcm ni bekal.. best ni..

    BalasPadam
  2. saya selalu juga bawa bekal ke opis
    tapi idaklah cam tin CH siap bertingkat-tingkat hah...
    on the other hand, memang jimat bila bawa bekalkan =)

    BalasPadam
  3. Lawanyer bekas mangkuk tingkat dia, mana beli?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kawan ofis jual bekas tu Bunda Nora..
      Cantik comel dan senang nak bawa tu yg beli.. :)

      Padam
  4. Boleh flexible time tu yg best Ti....
    Buat setahun gini, tahun depan boleh melancong nampaknya ni hihi...
    Dahlah jimat, puas makan sebab lauk macam macam....Hang jangan tido bawah meja sudahlah Ti hihi

    BalasPadam
  5. aloo cumelnya tiffin tu..kalu tengok kat kedai2 kan wane2 tiffin ni cantik2 sgt...addict nak kumpul..

    p/s: sebab Hsna minat giler dengan wane2 tiffin ni sampaikan anak kucing baru Hsna namakan tiffin taw..haha

    BalasPadam
  6. Sedap lauk2 tu yatie.Bawa bekal dari rumah tentu lebih selera makan,jimat pun jimat kan...
    Akak bekas makanan seperti tu,biasa buat bekalan waktu lawat anak di asrama.

    BalasPadam
  7. Wah, Yati...sedap2 belaka lauk tu. PH punya simple2 jer. Lauk yang sama untuk 4 hari hu..hu...

    BalasPadam
  8. cantiknya mangkuk tingakt tu kak...
    dah lama nk cari yg mcmtu... yg ada kt umah pesen tuperware tuh...
    tak best

    BalasPadam
  9. Den pun mmg bwk bekal gi tadika tu, ada je lauk tadika, tapi tkpelah kuta dulukan budak2 mkn, ada lebih amiklah sikit, kalo tak cukuplah nasik dan lauk srndiri.
    Comel la bekas bekal ko tu tin C.

    BalasPadam
  10. rajinnya kak yati...menu pun menyelerakan...klu hari2 bawa bekal...jimat banyak tu kak yati..

    BalasPadam
  11. Sedapnyaaa. Nani suka jugak guna mangkuk tingkat macam ni :)

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)