Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 28 Mei 2014

WW# Dapat HADIAH ape ye NABIL ^___^

Assalamualaikum kekawan.. Moga sihat dan ceria :)


Hadiah hari jadi Nabil dari Mama dan Abah.. 

En Suami yg pilih ni..semua surah dari Juz 30

Oleh kerana Nabil tengah menghafaz Surah Al Bayyinah.. so sibuklah dia nak baca surah tu dulu..


Yang bagusnya buku ni ada cerita disebalik surah itu diturunkan..

Dan di beri info dan pengajaran dari surah tersebut..
Sejak dapat buku ni.. tiap-tiap malam sebelum tido.. dia baca..
memang menarik buku ni.. sebab gambar berwarna yg cantik..

22 ulasan:

  1. Salam Kak...
    wahh! bestnya abg Nabil dapat hadiah ye.. mesti semangat nak baca tu... Tahniah abg Nabil..:)

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah..suka sangat nabil dapat hadiah tu kan yatie

    BalasPadam
  3. ALhamdulillah..Suka dia yer T...Byk Manfaat hadiah yg ko berikan ni T..bukan saja pd dia..malahan ko suami isteri pun dapat fadilatnya sekali...

    BalasPadam
  4. Bagusnya hadiah yg nabil dapat...Moga Nabil menjadi ank cemerlang dunia akhirat.

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah dapat hadiah yg bagus sgt nabil nie...inshaallah nabil pastinya akan menghabiskan sebuah buku ini nanti..:)

    BalasPadam
  6. beli kat mana ye kak
    cuba bagi nama publisher, boleh juga usha tuk afif =)

    BalasPadam
  7. Hadiah terbaik untuk anak2 nih~
    beli kat mana buku nih kak?

    BalasPadam
  8. Bagusnya buku nie.... buat anak2 tertarik sbb ada cerita dan gmbr di dlmnya kan... :)

    BalasPadam
  9. Bagus laa buku nie.. yer..

    BalasPadam
  10. Alhamdullilah...hadiah sebeginilah yg paling berkesan & bagus utk anak anak yg sedang membesar..dan mmg elok sgt dibacakan setiap malam sebelum tidur...

    BalasPadam
  11. Hadiah terbaik dan boleh diguna sepanjang zaman.
    Kupasan menyeluruh itu yg baik Yati.
    Penampilan yg menarik buat anak-anak..
    Boleh dimanfaatkan di dunia dan akhirat itu yg pasti.

    BalasPadam
  12. bgs lah buku ni...siap ada gmbar lg....kita yg dewasa pun tertarik nk baca kn....

    BalasPadam
  13. memang bagus buku ni..penuh pengisian..bagus lah nabil sudah diterapkan keagamaan..

    BalasPadam
  14. bagus buku ni...noe pun ada beli buku ni tuk anak noe...mak mertua noe tengok pun...dia nak beli :)

    BalasPadam
  15. Hadiah yang sangat bermakna buat Nabil… Idea yang menarik :)

    BalasPadam
  16. Hadiah terbaik...semoga Nabil dapat menjiwai watak2 orang beriman dalam buku itu...

    BalasPadam
  17. baguslah buku ni ... ada cerita , jadi budak tak boring . follow back sini ( 316 ) . maaf lambat sikit .

    BalasPadam
  18. Tahniah Nabil...hadiah yang terbaik tu...baca dan simpan baik2 hadiah yang sangat berharga tu...

    BalasPadam
  19. menarik nyer buku ni... tq share kak, ada idea nak bg buku baru pada Amsyar...

    BalasPadam
  20. Untungnya Nabil dapat hadiah macam ni? Saya tertarik pulak nak belikan untuk anak-anak juga. Baguslah ada cerita bergambar di sebalik setiap surah.

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)