Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Isnin, 26 Mei 2014

:: Meraikan Bersama # NABIL, ABAH dan MAMA ^____^


Assalamualaikum kekawan..
Alhamdulillah bersyukur kita ke hadrat Ilahi memberi nafas untuk kita bersua lagi.. semoga sihat dan ceria :)

Pada hari Jumaat 23/5 hari lahir Nabil , hari Ahad 25/5/hari lahir saya dan pada 8/5 hari lahir en suami, kira besday for May.. so kami meraikannya bersama pada petang hari Sabtu tu.. pada hari Jumaat tu saya dah beli kek untuk Nabil utk dia sambut bersama kekawannya di Maahad Tahfiz Al Hanna tu..


Jadi pada hari Sabtu tu Nabil request nak kek Aiskrim Baskin Robbin.. 

Kami meraikannya di rumah adik ipar.. tak plan pun nak buatkan.. 


Petang tu juga call semua utk ber kumpul.. Pukul 6.30pm majlis bermula..

Besday boy paling gembira..

Bersama sepupu.. pakcik.. dan Nenek Ngah..

Kek ini pilihan Nabil..
Minum petang jer majlis tu bersama Pizza, Apam Balik dan Karipap Pusing..

Bersama Qaseh yg sebaya dengan Nabil..


Banyak pilihan kek Aiskrim ni kekawan.. yg besar tu lagi mahalkan..
Saya beli yang Nabil tu berharga RM93.00 belum masuk tax lagi tu :)

25 ulasan:

  1. mesti sedap ni makan kek aiskrim ni

    BalasPadam
  2. bahagia nya dapat sambut hari lahir bulan yang sama....
    kek pun cantik tentu sedap kan......

    BalasPadam
  3. Seronok betullah Nabil diraikan bersama sanak-saudara
    Keluarga yg lain pun gembira bukan main

    BalasPadam
  4. kek aiskrim BR..aduhai..memang mahal kan...tp setahun sekali takpelah...tetiba teringat iklan dia kat tv..menggugat tekak betul

    BalasPadam
  5. selamat hari lahir untuk semua yatie

    BalasPadam
  6. selmat hari lahir nabil.:)

    BalasPadam
  7. Aduhhh..mahalnya..sekali sekala utk anak2 xpe kan kak..happy bday boy..hehe..

    BalasPadam
  8. kek pun dah 93 henggit yer T ..demi anak kan..kita dulu T..belilah yg icing terlebih-lebih tu...20 henggit jer sekilo...Kedai kek nun kat Kepong...naik bas selangor pi beli kek...menjelang sampai umah..icing pun cair..heheh..

    Hepi birthday NABIL ..semoga membesar jd anak yg soleh...

    BalasPadam
  9. selamat hari lahir semua
    kek BR memang mahal kan
    tapi takpe la setahun sekali je ye dak

    BalasPadam
  10. wahhh eskem kek... tentu2 sedap kan... pandai Nabil pilih utk besday dia;)

    BalasPadam
  11. Wahh...3 org sambut besday bulan yg sama..so jimat lah sikit cuma buat besar besaran lah ek

    BalasPadam
  12. Sedapnya kek ice cream..memg berbaloi2

    BalasPadam
  13. syoknyer kek dia :D bestkan kalau sambut birthday ramai2 dlm 1 bulan :D

    BalasPadam
  14. salam Kak...
    wahhh! meriahnya... selamat hari Lahir buat semuanya... :)

    BalasPadam
  15. Br je ada mood skt nak on9. Anak2 pn request kek yg sm. Tp kat sini kena berjalan jauh la kalau nak beli aiskrim tu semata.

    BalasPadam
  16. seronoknya sambut besday bersama diraikan pulak bersama saudara mara..

    BalasPadam
  17. happy birthday buat semua yerr.. berbaloi sambut bday ramai2 yer

    tak pernah try lg kek aiskrim tuh.. mesti sedap yerr

    BalasPadam
  18. Untungnya semua boleh celebrate dalam bulan yang sama. Kiranya untuk Nabil's birthday bash ni, makpak pun lehlah join sekaki (ucap selamat dalam hati ajelah ya...)

    BalasPadam
  19. Senang sekali sambut besday dlm bulan MAY....

    BalasPadam
  20. Meriah sambutan birthday Nabil… Bukan main happy lagi nampak muka birthday boy…
    Jimat boleh celebrate sekaligus :)

    BalasPadam
  21. Selamat hari lahir Nabil...semoga cepat besar supaya dapat membantu ibu dan ayah...

    BalasPadam
  22. wow boleh tahan harga dia
    anyway selamat hari lahir buat akak sekeluarga ye
    saya pun bulan may, 18/5 =)

    BalasPadam
  23. Hepy Bezday untuk ketiga tiganya..... Moga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki dan sentiasa dirahmati oleh Allah.... Tak pelah RM93 ringgit pun ...untuk anak tercintakan....mama papa pun sekali boleh tumpang hehe

    BalasPadam
  24. happy birthday utk semua..semoga dimurahkan rezeki dan sentiasa diberkati.walaupun kecil nampak sangat meriah

    BalasPadam
  25. Happy bday semua..25/5 sama dengan bday my zahra

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)