Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Ahad, 3 April 2016

CARA NAK BUANG TAHI UDANG MUDAH

Assalamualaikum kekawan..

Tips nak buang tahi udang dgn mudah ni.. jumpa di Facebook bila kawan share di wall nya.. semoga bermanfaat buat semua..

Mungkin ada yang dah tahu tapi saja lah saya nak share lah 'Cara Mudah Bersihkan Tahi Udang'
*mengasyikkan tau kerja ni 😂

1.sediakan pencungkil gigi
2.cucuk kat celahan antara kulit udang bahagian belakang
3.tarik pelan-pelan keluarkan tahi dia
4.basuh dan pack kan kecik2 masuk dalam fridge supaya mudah je nak masak nanti! 😍

6 ulasan:

  1. Alhamdulillah terima kasih kak...mudahkan...

    BalasPadam
  2. sy selalu tarik dr depan pun mudah juga .... nanti boleh try cara ni pulak

    BalasPadam
  3. wah bagus nih, biasa saya belah dengan pisau belakang udang tu

    BalasPadam
  4. Kita masuk terus jer dlm kuali CH ....tak pernah buang hihi...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)