Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Jumaat, 29 April 2016

WHEN BITTEN BY A SNAKE

Salam Petang Kekawan :)


Sekarang ni musim panas..ular pun kepanasan.. jadi dia pun keluar lah dari sarangnya mencari tempat yg sejukan.. Lepas tu banyak pulak yg keluar tu.. sampai-sampai berada di sekolah.. tengok berita hari itu.. ular sawa punya lah besar kan.. takut kan..
Jadi berhati-hatilah kita sekarang ni..
Diatas saya share kan dari WA dari group jiran tetangga saya hihi..
Semoga bermanfaat

10 ulasan:

  1. aduhaiii..takut betul skang nie kan kak..berapa banyak kes dh kene patuk ular nie..

    BalasPadam
  2. Seram lh cerita psl ular ni...dh namanya haiwan...

    BalasPadam
  3. nice sharingg.. :) takut ular ..

    BalasPadam
  4. haishh saya cukup meremang dgn binatang menajalar nie :(

    BalasPadam
  5. salamat petang..
    itula kan...nieyl pun skrg nie keliling rumah tiap² minggu bersihkan..

    p/s: akk,nie pasal kuali tu..hihi http://seindahcerita.blogspot.my/2015/11/strom-color-diamond-pan.html

    BalasPadam
  6. La ingatkan ikat mcm yg no 1 tu ek....Seram pulak CH....
    Tulah..... mintak dijauhkanlah jumpa dengan makhluk Allah yg satu ni...

    BalasPadam
  7. La ingatkan ikat mcm yg no 1 tu ek....Seram pulak CH....
    Tulah..... mintak dijauhkanlah jumpa dengan makhluk Allah yg satu ni...

    BalasPadam
  8. MMG TAKUT SGT DGN ULAR NI...DI RUMAH KAK KALAU MUSIM PANAS ULAR HITAM SELALU MASUK RUMAH...SENTIASA PERLU HATI2

    BalasPadam
  9. Kak Zai kalau sebut ular tengok dari jauh pun dah takut.

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)