Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Selasa, 26 April 2016

CARA NAK BUKA WHATSAPP WEB @ TUTORIAL WHATSAPP WEB..

Salam petang yg ceria kekawan :)

Jom siapa nak ber whatsApp guna web.. mudah kekawan.. ikut step-step dibawa ni..






Sumber : Facebook

13 ulasan:

  1. Malu pulak nak beritahu, baru tau ^_^

    Okeylah nanti boleh try. Tapi saya kalau kat rumah jaranglah pegang laptop mahu pun handphone ni!

    BalasPadam
  2. Memang mudah bila guna whassap web nie.. senang nak menaipnya.. heheh.. Telegram pun ada web jugak.. :)

    BalasPadam
  3. nanti nak cuba la yatie..telefon acik ni nak anta worksyop..senang kan kalau boleh guna laptop

    BalasPadam
  4. yess..tapi perlu ada kuota internet juga

    BalasPadam
  5. Mudahnya...semuanya nampak jelaskn
    bole try ni

    BalasPadam
  6. Singgah pagi rabu ♥
    nieyl memang selalu guna web.. :)

    BalasPadam
  7. wow.
    as at now aida ada telegram web jer.
    wassap lom :)

    BalasPadam
  8. Terima kasih atas perkongsian ini.. ;)

    BalasPadam
  9. Tak pernah pun cuba....sebab jarang pun bukak laptop ni. Kalau nak linkkan website baru bukak, itu pun draf dah buat kat hp...

    Mak takut jadi sawan pulak CH ngadap laptop 24 jam kalau dah berWA pun dlm tu hihi...

    BalasPadam
  10. Tak pernah pun cuba....sebab jarang pun bukak laptop ni. Kalau nak linkkan website baru bukak, itu pun draf dah buat kat hp...

    Mak takut jadi sawan pulak CH ngadap laptop 24 jam kalau dah berWA pun dlm tu hihi...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)