Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 13 April 2016

WW :: LIPAT KAIN...huaaahhhh part ni buat saya MALAS.. siapa geng saya hihihi ~ __^

Salam petang yg ceria kekawan :)









Saya part lipat kain.. memang bercinta + malas + seram sejuk+ semuanya lah ++++
Jomlah kita ikut tips ini ~__^

Sumber : Facebook

13 ulasan:

  1. no.7 tu win~ hahaha. saya dah lama xlipat kain, baju semua hanger dari basuh sampai dah kering kat ampaian sumbat masuk lemari terus..hehe.

    BalasPadam
  2. dulu semasa suami ada dirumah(kerja disini) saya didik diri supaya meliapt kain sblm suami balik kerja...tak mau dia sakit mata lihat kain baju bertimbun
    lama2 dah jd kebiasaan..walaupun suami keja nun jauh dimata..kebiasaan tu dah jd amalan..

    BalasPadam
  3. samalah kita.. hihi.. bab lipat kain memang liat sangat.. saya selalu buat tips nombor 1 tu ☺️☺️

    BalasPadam
  4. Kak Zai boleh jadi geng. Kerja yang paling kak zai tak suka buat.Klau ada mesin lipat kain kak Zai orang pertama beli hihihi...

    BalasPadam
  5. Haha ! majoriti perempuan memang malas lipat kain. Same la kiteeeee. Sebab tu kalau lipat baju mesti depan TV. Hahaha ! =D

    BalasPadam
  6. Saya suka lipat kain kak... cuma tak suka gosok kain je..hehehe

    BalasPadam
  7. Suami memang tak lipat kain. Buat masa ni kain dah menimbun seminggu baru nak lipat. Kain semua dalam bakul. Tak boleh letak atas sofa sebab sofa suami suka lepak. Kalau anak dia pijak je nanti. Huahua.

    BalasPadam
  8. kalau husband yg tolong lipat memang bertuah sangat lahhhh.

    BalasPadam
  9. Mlsss kan lipat2 ni...skrg knor suruh azhan jer lipat dia lipat kmas dri knor...suami knor tak reti kerja2 perempuan ni. .dri kecik mak tak pernah ajar..hahhah

    BalasPadam
  10. Weyh...kita tak genglah...mak suka lipat kain ni tp bab nak simpan kain baju lepas lipat tu malas....

    Harapkan bebudak ni huh ....lambatttt sampai tak menyabo lak. Tu yg sudahnya semua mak huhu...
    Bab menggoda tu tak mungkinlah CH....godalah camne pun tak denya dia nak tolong huhu...

    BalasPadam
  11. Aduhai, I tak fahamlah you all ni! Lipat kainlah paling mudah. Duduk-duduk aje sambil melipat, apa masalahnya? Saya bab lipat kain ni champion berturut-turut makan lama tahunlah nampaknya macam ni CH ^_^

    I love lipat kain ~_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Meh meh dtg rumah CH tolong lipat kain MD..
      Nanti CH masakan seperiuk tomyam untuk MD sekeluarga ๐Ÿ˜„

      CH bab masak suka sangat..
      I love cooking and baking ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

      Bab mengemas ni mcm nak cari bibik tolong buatkan..
      Weekend ni nak cari bibik lah ๐Ÿ˜…

      Padam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)