Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Ahad, 28 Ogos 2016

RESEPI DORAYAKI LAZAT..step by step..πŸ˜ŠπŸ˜„emmm dapnya..

Assalamualaikum kekawan..
Selamat bercuti dihujung minggu..
Dah lama saya mencari resepi Dorayaki ni.. mesti teringat cerita daraemon kan.. πŸ˜†πŸ˜ :)
Sekali tu jumpa lak kat FB cara step by step.. ahhh senang bangat ini kan..












8 ulasan:

  1. BEGITU RESEPI DORAYAKI YA NAMPAK SEDAP JUGA

    BalasPadam
  2. terliur nya tengok.. macam pancake pun ada

    BalasPadam
  3. mcm sedap ...mcm waffle je adunannye

    BalasPadam
  4. yummy...ringkas je aduanan dia...mmg klu terdengar nama dorayaki ni, mesti teringat doraemon...

    BalasPadam
  5. Ohhh gitu resepinya. Macam apam kelapa tu ek Tie....Ni tak payah diam kan ke Tie? Boleh dah terus masak ek

    BalasPadam
  6. Oh senang rupanya buat dorayaki ni. Selalunya kat pejabat ni dapat percuma aje ^_^ Kalau suruh Doraemon keluarkan alat bantuannya yang banyak, tentu lagi senang nak buat dorayaki ni, CH ^_^

    BalasPadam
  7. Thanks for the resipi kak. Bkey try nih.

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)