Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Rabu, 17 Ogos 2016

WW :: 6 PETUA HILANGKAN STRETCHMARKS SELEPAS BERSALIN πŸ˜†πŸ˜˜ Jom Cuba..

Assalamualaikum kekawan..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi dan dikurniakan kesihatan yang baik jua hendaknya..








Saya dulu amalkan yg Petua 2 dan Petua 6.. 
Sekarang nak cuba pun boleh utk kempiskan perut..
Kekawan pernah cuba yang mana ? :)

Sumber : Facebook

16 ulasan:

  1. Akak yg no 2 tu pakai masa berbengkung bersalin je...tapi skg ni macam rajin sangat nak buat....buat no 1 je lH...:-).

    BalasPadam
  2. Akak yg no 2 tu pakai masa berbengkung bersalin je...tapi skg ni macam rajin sangat nak buat....buat no 1 je lH...:-).

    BalasPadam
  3. Boleh hilang lagi ke Tie kalau dah kematu macam perut ai ni hihi...
    Memang tak pernah buh apa apa Tie. Maklumlah bila beranak czer ni kan tak berbengkung, sampai sudah tak buh apa apa kat perut. Adalah jugak buh cream Halia bara tu katanya nak kempiskan...tp huh....tak kempis kempis pun hihi....

    BalasPadam
  4. dalam pantang dulu mak sy buat kan yg no 3 tu kak...tapi tu pon lepas 3 minggu beranak...sy sama nasib dgn minah yg komen kat atas ni...hahaha...beranak ikut tingkap kekdahnye...hahaha

    BalasPadam
  5. oh der yer petuanyer... tapi saya punya takler teruk sangat kira ok... okjer tu yang tak ambil kisah sangat petua nak hilangkanni..mungkin badan berisi so tak nampak

    BalasPadam
  6. SEBELUM PERUT BERGARIS PECAH ...MASA MENGANDUNG SULUNG SAPUKAN MINYAK KELAPA SETIAP HARI PADA PERUT...INSYA ALLAH KULIT PERUT AKAN KEKAL CANTIK

    BalasPadam
  7. saya sapu lotion je kak...ada la hilang sikit stretchmark tu...haha...
    tapi petua no 1 tu senang la...boleh try la kot nnt..

    BalasPadam
  8. minyak zaitun yg dalam botol tuk guna masak tu ke?

    BalasPadam
  9. banyak juga ya petua berguna ni

    BalasPadam
  10. Baguihnya byk tip,elok bgi yg lopeh2 bersalin tu yo....

    BalasPadam
  11. ky biasa amalkan yg no2 n no3..turunkan pada anak pulak..

    BalasPadam
  12. hmmmm lagi garu lg sedap kak.. mmg tak ilang2 lah strechmark tuh

    BalasPadam
  13. saya ada buat yg no.2 masa dalam pantang.
    sekarang tak buat dah.

    BalasPadam
  14. nice sharing kak :) kadang pempuan xbersalin bila hilang berat badan pun akan ada strech mark. btw salam kenal & saye follow sini :)

    BalasPadam
  15. Saya ni memang bernasib baik tau, CH. Langsung takda stretch mark walaupun masa pregnantkan Adik Cute dulu, boleh tahan membesar dan melebar perut!

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)