Terima kasih jadi sahabat saya

JOM KITA KLIK KLIK ^___^

JOM KITA KLIK KLIK ^____^

Selasa, 27 Oktober 2015

Akhirnya saya bermalam disini - DEMC Hospital


Assalamualaikum kekawan ..
Semoga kita semua berada dalam rahmat Ilahi hendaknya.

Catatan dipagi hari.. didalam hospital.. terpaksa saya menyerah diri disini, setelah lebih 2 minggu saya mengalami sakit perut cirit-birit, pening kepala dan badan berasa letih.. tekak terasa pahit apabila menelan makanan..
Doktor pula suspek kalau demam kepialu yg skrg sedang merebak wabak itu. Maka ujian darah diambil.. saya terpaksa menunggu 5 hari utk keputusan itu, pada petang ahad saya dapat panggilan dari klinik yg keputusan telah keluar. Hari isnin saya pergi ke klinik mengambil keputusan darah dan didapati saya tiada demam kepialu.. doktor kata tunggu keputusan najis pula.. 
Namun begitu saya masih lagi sakit perut dan cirit birit.. doktor mencadangkan saya dirujuk ke hospital pula. Maka semalam saya pun admit di DEMC hospital. 
Saya disuruh berpuasa dari malam tadi dan skrng saya sedang menunggu utk dibawa ke bilik ultrasound. Saya tanya pada nurse yg mengambil darah saya pagi tadi, pukul brpa nak buat ultrasound.. nurse tu kata dalam pukul 8.00 pagi.
Semoga saya tidak ada mengalami sakit yang serious.

30 ulasan:

  1. Allahhuakbar
    Bertabahlah ye yati..
    In shaa Allah tak ada apa yg serius..amin

    BalasPadam
  2. kalau lebih 2 minggu cirit birit,sakit perut,loya tu..mmg patut diambil darah utk ujian..takut ada penyakit lain ..
    semoga Yati tak ada apa2..

    BalasPadam
  3. moga cepat sembuh ya kak..

    BalasPadam
  4. Innalillah..be strong ye akak..semoga cepat sembuh....

    BalasPadam
  5. AllahuAkbar...

    Semoga segera sihat sepenuhnya dan tiada dihinggapi penyakit yang merbahaya.

    BalasPadam
  6. Semoga dipermudahkan ye...

    BalasPadam
  7. YaAllah yatie tak sehat rupanya.Kakak doakan yatie cepat sembuh dan dijauhkan dari penyakit merbahaya..

    BalasPadam
  8. ya Allah kak...moga di permudahkan semua... moga cepat sembuh ya...take care..

    BalasPadam
  9. Bertabahlah ya Yatie.
    Insha Allah moga tak ada yang serius..
    Moga cepat sembuh ya

    BalasPadam
  10. semoga cepat sembuh kak...

    BalasPadam
  11. Mlm Td aku nmpak ko online Di FB T....rasa mcm nak borak2 sgt dgn ko...Pagi ni baca N3 ko...ko Admitted....Alllahuakbar...Semoga tiada apa2 yg serius yer T...

    BalasPadam
  12. semoga cepat sembuh kak..harapnya takde ape yang serius..

    BalasPadam
  13. subhanallah kak..moga tiada apa apa yang serius kak..doa banyak banyak..Allahu.

    BalasPadam
  14. Ya Allah... ujian apakah yg telah diberikan buat sahabatku ini
    Moga Yati kuat dan tabah. Kakak doakan moga tak ada yg serious
    Cepat sembuh hendaknya..

    BalasPadam
  15. Bertabahlah Yati.. semoga tiada sakit yg serius dikesan, insyaallah...

    BalasPadam
  16. Ya allah... semoga akak cepat sembuh. Bykkan bersabar ya kak

    BalasPadam
  17. Semuga cepat sembuh Yati.... hope nothing serious.

    BalasPadam
  18. Kak Zai doakan semoga Yati cepat sembut dan segalanya dipermudahkan.

    BalasPadam
  19. Moga segalanya baik2 sahaja dan cepat sembuh...

    BalasPadam
  20. moga semuanya ok2 je kak.... hrp2nya takde sakit apa yg serius n akak boleh balik umah awal n sihat spt sediakala

    BalasPadam
  21. Moga result ujian baik2 sahaja.
    moga cepat sembuh kak~

    BalasPadam
  22. SAYA DOAKAN AWAK CEPAT SEMBUH .. DAN TAKDA MASALAH SERIUS , HARAP KEPUTUSAN TU BIAR BAIK² SAHAJA...

    BalasPadam
  23. Semoga tiada yg serius....seriau kalau asyik kene mananti camni....

    BalasPadam
  24. Laaa sakit ke? Patut pun lama tak dengar khabar. Sabar ye CH......Alhamdulilah bukan demam tu...
    Insyaallah tak de yg serious, jangan risau sangat ye. tak de pape tu...

    BalasPadam

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini ^__^
Maaf jika komen tidak sempat dibalas ye :)
Insha Allah saya akan kunjung balas ke blog anda :D

Mohon kerjasama kepada pemberi komen yg budiman,
Harap tidak meninggalkan pautan diruang komen,
Terima kasih atas perihatin anda :)